Велики допринос Рогатичана у активностима Црвеног крста Републике Српске

17.08.2022. 17:50
0
ИЗВОР: rogatica.ba

У Ријечанима код Модриче су током јула и августа одржани кампови “Подмлатка” и “Омладине” Црвеног крста Републике Српске. На овим камповима учествовали су и представници Општинске организације Црвеног крста Рогатица Јана Лимић и Анђела Гојковић.

- Ове вриједне ученице, које су у претходном периоду учествовале на такмичењима у организацији ЦКРС, успјешно су завршиле и овај задатак - рекли су у ОО Црвеног крста Рогатица и додали:

- На оба кампа у улози инструктора из прве помоћи и дисеминације била је и наша дугогодишња волонтерка Драгана Делић. Драгана је такође у јулу мјесецу, као представник Црвеног крста Републике Српске, учествовала на 18. Медитеранском омладинском кампу “Атлантис”, који се одржао у Португалу.

Драгана Делић изразила је захвалност ОО Црвеног крста Рогатица и Црвеном крсту Републике Српске на подршци која траје још од 2010. године када је постала волонтер.

- Осјећам велику част и одговорност сваки пут када добијем позив за учешће на неком од кампова које организује ЦКРС, поготово када сам у улози инструктора. За мене то је потврда да оно што радим, радим на добар начин - рекла је Делићева и позвала заинтересоване да се прикључе великој породици волонтера Црвеног крста Републике Српске.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежавање 1. октобра – Међународног дана старијих особа Обиљежавање 1. октобра – Међународног дана старијих особа
Пронађен спид у Рогатици Пронађен спид у Рогатици
У Рогатици регистровано 8.940 бирача У Рогатици регистровано 8.940 бирача
Најчитаније
 • Преминуо др Дејан Кафка
  22h 42m
  8
 • Јовичић повлачи кандидатуру, из ДНС-а позвали да гласају за Тривићеву?
  23h 52m
  4
 • Упуцан Радоје Звицер, шеф кавачког клана тешко рањен?
  15h 47m
  0
 • ОО СДС Калиновик: Спрема се велика изборна превара
  22h 13m
  7
 • Серијски силоватељ Игор Милошевић поново иза решетака
  19h 31m
  0