Veliki doprinos Rogatičana u aktivnostima Crvenog krsta Republike Srpske

17.08.2022. 17:50
0
IZVOR: rogatica.ba

U Riječanima kod Modriče su tokom jula i avgusta održani kampovi “Podmlatka” i “Omladine” Crvenog krsta Republike Srpske. Na ovim kampovima učestvovali su i predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta Rogatica Jana Limić i Anđela Gojković.

- Ove vrijedne učenice, koje su u prethodnom periodu učestvovale na takmičenjima u organizaciji CKRS, uspješno su završile i ovaj zadatak - rekli su u OO Crvenog krsta Rogatica i dodali:

- Na oba kampa u ulozi instruktora iz prve pomoći i diseminacije bila je i naša dugogodišnja volonterka Dragana Delić. Dragana je takođe u julu mjesecu, kao predstavnik Crvenog krsta Republike Srpske, učestvovala na 18. Mediteranskom omladinskom kampu “Atlantis”, koji se održao u Portugalu.

Dragana Delić izrazila je zahvalnost OO Crvenog krsta Rogatica i Crvenom krstu Republike Srpske na podršci koja traje još od 2010. godine kada je postala volonter.

- Osjećam veliku čast i odgovornost svaki put kada dobijem poziv za učešće na nekom od kampova koje organizuje CKRS, pogotovo kada sam u ulozi instruktora. Za mene to je potvrda da ono što radim, radim na dobar način - rekla je Delićeva i pozvala zainteresovane da se priključe velikoj porodici volontera Crvenog krsta Republike Srpske.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić
U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Istočnoj Ilidži održana radionica diseminacije o pokretu Crvenog krsta U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Istočnoj Ilidži održana radionica diseminacije o pokretu Crve...
Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu, Rogatici i Foči Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu, Rogatici i Foči
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    5h 37m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    17h 10m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    16h 51m
    0
  • Povelja opštine Istočna Ilidža Srednjoškolskom centru „Istočna Ilidža“
    22h 2m
    0
  • U subotu obilježavanje 32 godine od zločina u Dobrovoljačkoj
    23h 46m
    13