Veliki doprinos Rogatičana u aktivnostima Crvenog krsta Republike Srpske

17.08.2022. 17:50
0
IZVOR: rogatica.ba

U Riječanima kod Modriče su tokom jula i avgusta održani kampovi “Podmlatka” i “Omladine” Crvenog krsta Republike Srpske. Na ovim kampovima učestvovali su i predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta Rogatica Jana Limić i Anđela Gojković.

- Ove vrijedne učenice, koje su u prethodnom periodu učestvovale na takmičenjima u organizaciji CKRS, uspješno su završile i ovaj zadatak - rekli su u OO Crvenog krsta Rogatica i dodali:

- Na oba kampa u ulozi instruktora iz prve pomoći i diseminacije bila je i naša dugogodišnja volonterka Dragana Delić. Dragana je takođe u julu mjesecu, kao predstavnik Crvenog krsta Republike Srpske, učestvovala na 18. Mediteranskom omladinskom kampu “Atlantis”, koji se održao u Portugalu.

Dragana Delić izrazila je zahvalnost OO Crvenog krsta Rogatica i Crvenom krstu Republike Srpske na podršci koja traje još od 2010. godine kada je postala volonter.

- Osjećam veliku čast i odgovornost svaki put kada dobijem poziv za učešće na nekom od kampova koje organizuje CKRS, pogotovo kada sam u ulozi instruktora. Za mene to je potvrda da ono što radim, radim na dobar način - rekla je Delićeva i pozvala zainteresovane da se priključe velikoj porodici volontera Crvenog krsta Republike Srpske.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Momir Ašonja iz Rogatice kandidat za deset najboljih sportista Srpske Momir Ašonja iz Rogatice kandidat za deset najboljih sportista Srpske
U Rogatici pronađeno beživotno tijelo U Rogatici pronađeno beživotno tijelo
Crveni krst Republike Srpske sutra obilježava Svjetski dan borbe protiv AIDS-a Crveni krst Republike Srpske sutra obilježava Svjetski dan borbe protiv AIDS-a
Najčitanije
 • U pucnjavi u Istočnom Novom Sarajevu ranjena jedna osoba
  17h 4m
  3
 • Evo ko ima zakonsko pravo na subvencije za struju
  22h 3m
  2
 • Uhapšen osumnjičeni za brutalno ubistvo u Banjaluci
  20h 18m
  1
 • Istraga protiv Džake zbog dresa sa imenom Jašari?
  18h 14m
  0
 • Oštećenja na autobusu nisu od vatrenog oružja
  12h 39m
  0