Велики пожар у Бијељини под контролом

31.07.2022. 17:35
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Ватрогасци за сада држе под контролом велики пожар у фабрици импрегнираног дрвета “Меридијана” у семберском насељу Бродац, рекао је Срни замјеник старјешине бијељинске ватрогасне јединице Дејан Балорда.

- Одсјекли смо ширење пожара према импрегнираним праговима и бранимо дио гдје се налази погон и уље, да ватра не би дошла до тог дијела - навео је Балорда који се налази на мјесту пожара.

Он је додао да за ватрогасце овдје има још много посла, јер је ријеч о импрегнираном дрвету које ће још дуго да гори.

У Пословном регистру Републике Српске за фирму “Меридијана” из Бијељине је наведено да је специјализована за производњу импрегнисаних електро и ТТ дрвених стубова, жељезничких прагова, виноградарског коља и осталих дрвних сортимената који захтијевају хемијску заштиту дрвета.

  • Велики пожар у фирми код Бијељине
    31.07.2022. 14:36

    Велики пожар је захватио погон компаније “Меридијан” у бијељинском селу Бродац и према првим информацијама и даље се шири.На мјесто пожара су изашли ватрогасци са четири возила и почеле су дола...

Република Српска
Велики пожар у фирми код Бијељине

Због великог пожара на простору и објектима предузећа “Меридијана” из Градске управе Бијељина је саопштено да нема потребе за узнемиравањем, али је становништво позвано да прати стање и да, у случају да осјете непријатан мирис, затворе прозоре кућа и да не бораве на отвореном.

На гашењу пожара ангажоване су све расположиве екипе Територијалне ватрогасне и спасилачке јединице Бијељина, градске Цивилне заштите, као и ватрогасци из Угљевика и Лопара, а у помоћ су позвани и ватрогасци из Брчког, навели су из Градске управе.

Пожар је пријављен у 12.44 часа и нема информација о евентуално угроженима, а гашење отежавају врућина и јак вјетар у Семберији.

Градска управа: Нема потребе за узнемирењем грађана

Нема потребе за узнемиравањем због великог пожара на простору и објектима предузећа “Меридијана” у семберском насељу Бродац, саопштила је Градска управа Бијељина и позвала становништво да прати стање и да, у случају да осјете непријатан мирис, затворе прозоре кућа и да не бораве на отвореном.

Коментари 0
Повезане вијести
Повријеђени пјешак и мотоциклиста у Бијељини Повријеђени пјешак и мотоциклиста у Бијељини
Локализован пожар у селу Кула Локализован пожар у селу Кула
Ухапшено осам људи у вези са пожаром у ноћном клубу Ухапшено осам људи у вези са пожаром у ноћном клубу
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    9h 30m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    23h 44m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    21h 51m
    0
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    38m
    1
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    3h 21m
    0