Велико интересовање за имунизацију у Трнову

10.04.2021. 14:33
0
ИЗВОР: СРНА

За имунизацију против вируса корона на подручју општине Трново до данас је пријављено 136 становника ове општине старијих од 65 година.

Од почетка године у овој локалној заједници од вируса корона обољело је 65 пацијената, забиљежена су два смртна случаја, а под медицинским надзором тренутно се налази 12 лица, која су у изолацији, речено је Срни у Дому здравља Трново.

Начелник општине Трново Драгомир Гаговић рекао је Срни да је уложио максимум напора да са надлежним институцијама на регионалном и републичком нивоу обезбиједи додатну количину вакцина за становнике ове неразвијене локалне заједнице.

Он је поздравио стрпљење и одговорност грађана Трнова, које су показали у овим тешким временима епидемије вируса корона.

И за имунизацију на подручју општине Калиновик пријављен је већи број лица старијих од 65 година, сазнаје Срна у локалном Дому здравља. 

Коментари 0
Повезане вијести
ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја
Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију
Крађа у Трнову Крађа у Трнову
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    19h 3m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    8h 59m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    20h 50m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    16h 30m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    19h 50m
    0