Видић: СНСД-е је своје посљедње двије владе направио на пијаци

07.09.2020. 15:10
0
ИЗВОР: Катера

- СНСД је посљедње своје двије владе направио на пијаци. Теслић је примјер размјера крађе СНСД-а. Ви крадете и своје гласове. У Зворнику Душица Шолаја има 99% гласова листе, а Ваш премијер Вишковић нема нити један глас - поручио је Зоран Видић, замјеник шефа Клуба посланика СДС-а у свом излагања на сједници Народне скупштине РС.

Видић је рекао да читав систем почива на корупцији и да је то један од главних разлога што људи одлазе са ових простора.

- Свједоци смо снажног отпора да се зауставе изборне крaђе и друге нерегуларности сада када се појавила политичка снага која то покуша да промијени - казао је Видић и упитао коме смета да неко провјери да ли постоје неправилности у бирачким списковима и да се спријече друге нерегуларности на изборима.

Говорећи о честом Додиковом потезању питања виталног националног интереса, Видић је рекао да је по његовом мишљењу спорно то што до тога није дошло у случају јако битних ствари од суштинског значаја за РС.

- Такав је примјер "Програм реформи", гдје су посланици у НСРС добили само информацију. Ми то овдје у  НСРС нисмо могли оповргнути јер је то Милорад Додик већ прихватио у Предсједништву БиХ - навео је Видић, додајући да је ће вријеме показати да ће Додиков потпис на овај документ одвести Републику Српску у НАТО.

Коментари 0
Повезане вијести
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Мање боловања у Српској, а већи трошкови Мање боловања у Српској, а већи трошкови
Узбуне о несталој дјеци објављиваће се и на банкоматима у Српској Узбуне о несталој дјеци објављиваће се и на банкоматима у Српској
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    20h 7m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    5h 40m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    20h 17m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    5h 46m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    5h 44m
    0