Владан Гавриловић ученик генерације ОШ "Петар Петровић Његош" у Источној Илиџи

09.06.2022. 13:26
1
ИЗВОР: katera.news

За ученика генерације у Основној школи "Петар Петровић Његош" у Источној Илиџи изабран је Владан Гавриловић.

Владан Гавриловић рођен је 27. 7. 2007. године. Поред редовног школовања похађао је и основну музичку школу и носилац је Вукове дипломе.

Такође, освајао је многе медаље на међународним, интернационалним, републичким и државним такмичењима као члан Карате Клуба “Игман”.

У основној школи постигао је значајне резултате на такмичењима из природних наука. Поред информатике и физике, дипломе је редао и из математике, историје и православне вјеронауке као и ваннаставним активностима и то:

Екипно такмичење у познавању покрета Црвеног крста: 1. мјесто на школском такмичењу, 1. мјесто на општинском такмичењу, 1. мјесто на регионалном такмичењу и 4. мјесто на републичком такмичењу

Вјеронаука:

6. разред: 2. мјесто на школском такмичењу и 2. мјесто на општинском такмичењу

Историја:

7. разред: 1. мјесто на школском и 2. мјесто на општинском такмичењу

Физика: 

7. разред: 1. мјесто на школском такмичењу, 1. мјесто на општинском такмичењу и због епидемиолошке ситуације даља такмичења су отказана. 

8. разред: 1. мјесто на школском такмичењу, 1. мјесто на општинском такмичењу, 1. мјесто на регионалном такмичењу и 5. мјесто на републичком такмичењу

9. разред: 1. мјесто на школском такмичењу, 1. мјесто на општинском такмичењу, 1. мјесто на регионалном такмичењу.

Информатика:

8. разред: 1. мјесто на школском такмичењу, 1. мјесто на општинском такмичењу, 1. мјесто на регионалном такмичењу и учешће на републичком такмичењу.

9. разред: 1. мјесто на школском такмичењу, 1. мјесто на општинском такмичењу, 1. мјесто на регионалном такмичењу и 5. мјесто на републичком такмичењу.

Математика

7. разред: 2. мјесто на школском такмичену и 2. мјесто на општинском такмичењу

8. разред: 1. мјесто на школском такмичену и 1. мјесто на општинском такмичењу

9. разред: 1. мјесто на школском такмичену и 2. мјесто на општинском такмичењу

Ове школске године освојио је 1. мјесто на Светосавском такмичењу из математике, које је одражано на Филозофском факултету на Палама. 

Поред такмичења у основној школи коју је завршио као носилац Вукове дипломе, наступао је и у музичкој школи, гдје је освојио двије 2. награде на републчком такмичењу, дисциплина гитара.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Srdjan 09.06.2022. 19:19
    Idi breeee.
Повезане вијести
У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црвеног крста У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црве...
Такмичењу младих математичара: Најуспјешнији ученици основних школа „Свети Сава“ и „Петар Петровић Његош“ Такмичењу младих математичара: Најуспјешнији ученици основних школа „Свети Сава“ и „Петар ...
Позив родитељима за упис ученика у први разред ОШ „Петар Петровић Његош“ Позив родитељима за упис ученика у први разред ОШ „Петар Петровић Његош“
Најчитаније
  • Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
    18h 4m
    6
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    8h 45m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    18h 4m
    0
  • Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
    14h 18m
    0
  • Грађани траже помоћ због змија
    4h 57m
    0