Vladan Gavrilović učenik generacije OŠ "Petar Petrović Njegoš" u Istočnoj Ilidži

09.06.2022. 13:26
1
IZVOR: katera.news

Za učenika generacije u Osnovnoj školi "Petar Petrović Njegoš" u Istočnoj Ilidži izabran je Vladan Gavrilović.

Vladan Gavrilović rođen je 27. 7. 2007. godine. Pored redovnog školovanja pohađao je i osnovnu muzičku školu i nosilac je Vukove diplome.

Takođe, osvajao je mnoge medalje na međunarodnim, internacionalnim, republičkim i državnim takmičenjima kao član Karate Kluba “Igman”.

U osnovnoj školi postigao je značajne rezultate na takmičenjima iz prirodnih nauka. Pored informatike i fizike, diplome je redao i iz matematike, istorije i pravoslavne vjeronauke kao i vannastavnim aktivnostima i to:

Ekipno takmičenje u poznavanju pokreta Crvenog krsta: 1. mjesto na školskom takmičenju, 1. mjesto na opštinskom takmičenju, 1. mjesto na regionalnom takmičenju i 4. mjesto na republičkom takmičenju

Vjeronauka:

6. razred: 2. mjesto na školskom takmičenju i 2. mjesto na opštinskom takmičenju

Istorija:

7. razred: 1. mjesto na školskom i 2. mjesto na opštinskom takmičenju

Fizika: 

7. razred: 1. mjesto na školskom takmičenju, 1. mjesto na opštinskom takmičenju i zbog epidemiološke situacije dalja takmičenja su otkazana. 

8. razred: 1. mjesto na školskom takmičenju, 1. mjesto na opštinskom takmičenju, 1. mjesto na regionalnom takmičenju i 5. mjesto na republičkom takmičenju

9. razred: 1. mjesto na školskom takmičenju, 1. mjesto na opštinskom takmičenju, 1. mjesto na regionalnom takmičenju.

Informatika:

8. razred: 1. mjesto na školskom takmičenju, 1. mjesto na opštinskom takmičenju, 1. mjesto na regionalnom takmičenju i učešće na republičkom takmičenju.

9. razred: 1. mjesto na školskom takmičenju, 1. mjesto na opštinskom takmičenju, 1. mjesto na regionalnom takmičenju i 5. mjesto na republičkom takmičenju.

Matematika

7. razred: 2. mjesto na školskom takmičenu i 2. mjesto na opštinskom takmičenju

8. razred: 1. mjesto na školskom takmičenu i 1. mjesto na opštinskom takmičenju

9. razred: 1. mjesto na školskom takmičenu i 2. mjesto na opštinskom takmičenju

Ove školske godine osvojio je 1. mjesto na Svetosavskom takmičenju iz matematike, koje je odražano na Filozofskom fakultetu na Palama. 

Pored takmičenja u osnovnoj školi koju je završio kao nosilac Vukove diplome, nastupao je i u muzičkoj školi, gdje je osvojio dvije 2. nagrade na republčkom takmičenju, disciplina gitara.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Srdjan 09.06.2022. 19:19
    Idi breeee.
Povezane vijesti
Vasilije Šuka najbolji na Trećoj smotri mladih matematičara „Prva iskra“ (FOTO) Vasilije Šuka najbolji na Trećoj smotri mladih matematičara „Prva iskra“ (FOTO)
U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Istočnoj Ilidži održana radionica diseminacije o pokretu Crvenog krsta U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Istočnoj Ilidži održana radionica diseminacije o pokretu Crve...
Takmičenju mladih matematičara: Najuspješniji učenici osnovnih škola „Sveti Sava“ i „Petar Petrović Njegoš“ Takmičenju mladih matematičara: Najuspješniji učenici osnovnih škola „Sveti Sava“ i „Petar ...
Najčitanije
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    22h 55m
    0
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    23h 13m
    5
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    23h 49m
    9
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    20h 44m
    0
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    19h 46m
    0