Власеница данас домаћин и циљ друге етапе Међународне бициклистичке трке

05.09.2020. 09:15
0
ИЗВОР: Srna

Власеница ће данас угостити учеснике Међународне бициклистичке трке "Београд-Бањалука", гдје је планиран циљ друге етапе трке.

Учесници Међународне бициклистичке трке "Београд-Бањалука" јуче су кренули из Београда према Бијељини, а данас ће стићи у Власеницу, одакле се бициклистички караван наставља пут према Теслићу, све до Бањалуке.

Из Ауто-мото савеза Републике Српске данас су најавили да ће због ове трке за викенд и у понедјељак, 7. септембра, долазити до повремених обустава саобраћаја на релацијама којима се бициклисти буду кретали.

За данас су обуставе планире од 10.00 до 14.00 часова на магистралном путу граница између Српске и дистрикта Брчко- Вршани-Бијељина дионица регионалног пута граница Српске и дистрикта Лопаре-Угљевик, те дионица магистралног пута Угљевик–Зворник-Власеница.

Обустава саобраћаја сутра ће бити од 14.00 до 17.00 часова на магистрално путу Теслић-Добој дионица Добој-Которско, те дионица Которско-Дервента.

За понедјељак је планирано да се од 12:.0 до 15.00 часова бициклисти крећу магистралним путе Дервента-Србац-Нова Топла-Градишка, затим ауто-путем дионица Чатрња-Лакташи /искључење за Лакташе/, те магистралом Лакташи-Бањалука.

Коментари 0
Повезане вијести
Власеничке основке наставиле традицију – фуриозно до титуле најбољих кошаркашица Српске (ФОТО) Власеничке основке наставиле традицију – фуриозно до титуле најбољих кошаркашица Српске (Ф...
Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
У саобраћајној несрећи у Власеници смртно страдао мушкарац У саобраћајној несрећи у Власеници смртно страдао мушкарац
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    21h 22m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    22h 55m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    19h 21m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    21h 34m
    0
  • Партизан мијења име!
    12h 3m
    4