Војковићи без воде вечерас, али и наредних дана

26.11.2019. 17:19
0
ИЗВОР: Катера

Ванредно саопштење “Водовода и канализације” Источно Сарајево:

-Обавјештавамо кориснике наших услуга да ће због прерасподјеле расположивих количина воде, а у циљу акумулирања воде на главном резервоару на Филтер постројењу, без водоснабдијевања остати насеље Војковићи вечерас од 19:00 до 6:00 часова ујутру и у наредним данима у истом периоду - наводи се у саопштењу. 

Потрошачи у улицама Илиџанска, дио Старине Новака и дио Светосавске који се снабдијевају са резервоара Горњи Kоторац (Јоксимовићи) уредно водоснабдијевање могу очекивати у јутрањим сатима дана 27. 11. 2019. године.

Потрошачи који се снабдијевају са резервоара “Горње Младице”, стабилизацију у водоснабдијевању могу очекивати у ноћним сатима.

-Због недовољних количина воде апелујемо на све наше потрошаче да максимално рационално троше воду - наводи се у саопштењу. 

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима
У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО) У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 3m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    5h 1m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    13h 27m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    11h 42m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    13h 21m
    0