Vojkovići bez vode večeras, ali i narednih dana

26.11.2019. 17:19
0
IZVOR: Katera

Vanredno saopštenje “Vodovoda i kanalizacije” Istočno Sarajevo:

-Obavještavamo korisnike naših usluga da će zbog preraspodjele raspoloživih količina vode, a u cilju akumuliranja vode na glavnom rezervoaru na Filter postrojenju, bez vodosnabdijevanja ostati naselje Vojkovići večeras od 19:00 do 6:00 časova ujutru i u narednim danima u istom periodu - navodi se u saopštenju. 

Potrošači u ulicama Ilidžanska, dio Starine Novaka i dio Svetosavske koji se snabdijevaju sa rezervoara Gornji Kotorac (Joksimovići) uredno vodosnabdijevanje mogu očekivati u jutranjim satima dana 27. 11. 2019. godine.

Potrošači koji se snabdijevaju sa rezervoara “Gornje Mladice”, stabilizaciju u vodosnabdijevanju mogu očekivati u noćnim satima.

-Zbog nedovoljnih količina vode apelujemo na sve naše potrošače da maksimalno racionalno troše vodu - navodi se u saopštenju. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima
U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO) U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka
Najčitanije
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    22h 54m
    1
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    4h 22m
    6
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    17h 32m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    18h 4m
    0
  • Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
    23h 37m
    0