Војковићи: Прва ауто-трка у организацији “Магнум”-а (ФОТО)

28.07.2020. 18:15
0
ИЗВОР: citajfilter.com

У Источном Сарајеву ће у суботу, 1. августа, бити одржана прва трка – ауто-мото слалом која се бодује за шампионат БиХ. Организатор трке је Ауто-картинг клуб „Магнум“ из Источног Сарајева.

Трка се организује у оквиру обиљежавања манифестације “4. август”, а возиће се магистралним путем од моста у Војковићима до моста у Крупцу. Припреме почињу у суботу већ око 7:30, а планирано је да дио магистралног пута буде затворен већ од 9:00.

- Правимо прву трку за шампионат БиХ. Нажалост, нисмо могли прије, ова ситуација нам је направила мало проблема, али надам се да ћемо то ријешити добром организацијом. Захваљујем се Општини Источна Илиџа нашем спонзору који нас је максимално подржао. Очекујемо 20-30 такмичара из Србије, наше пријатеље из Јајца, Тузле, Бањалуке, Требиња - рекао је Давор Сикима из клуба „Магнум“ Источно Сарајево.

- Изузетно нам је драго да први пут ове године на подручју Источне Илиџе имамо трку, стаза је лиценцирана и надам се да ће ово постати традиција - рекао је Маринко Божовић, начелник општине Источна Илиџа.

Припреме за организацију прве трке у Источном Сарајеву приводе се крају, а да помогну у организацији стигли су и пријатељи из Србије.

- Дошли смо да подржимо нашу браћу из Источног Сарајева јер они долазе код нас и подржавају наше трке. Прави су домаћини и дошли смо да помогнемо да се стаза што боље направи и да је обезбиједимо максимално - рекао је Срђан Петров из Београда, члан клуба „Фанатик“ Панчево.

Ауто-картинг клуб “Магнум” из Источног Сарајева постоји двије године и вицешампиони су БиХ по генералном пласману.

  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    21h 47m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    21h 54m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    18h 36m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    13h 14m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    13h 46m
    0