Возачи опрез - клизав коловоз

26.07.2020. 08:42
0
ИЗВОР: Srna

Ауто-мото савеза Републике Српске упозорио је јутрос возаче на мјестимично мокар коловоз, учестале одроне и маглу на појединим дионицама у сјеверозападним крајевима и понегдје у вишим крајевима.

Измјене у одвијању саобраћаја актуелне су на дионицама на којима се изводе радови, иако недјељом нису актуелни пролазак возила је регулисан привременом саобраћајном сигнализацијом.

Почело је асфалтирање на магистралном путу Брчко-Бијељина, на дионици од кружног тока "Илићка" до табле града "Брчко" у Мјесној заједници Гредице.

Гради се и пјешачка стаза поред дионице магистралног пута Шамац-Гребнице у мјесту Тишина због чега ће бити измијењен режим у одвијању саобраћаја.

Радови се изводе и на ауто-путу Градишка-Бањалука, на подручју Власенице, Приједора, Прњавора, Бањалуке, Котор Вароша, Брода, на подручју Добоја према граници са ФБиХ, те дионицама Љубиње-Требиње у мјесту Туље, Црна Ријека-Бјелајце, Дрињача-Милићи-Власеница, Угљевик-Главичице, Укрина-Клупе у мјесту Шњеготина, Крупац-Богатићи у општинама Источна Илиџа и Трново, Укрина-Горња Вијака и Шековићи-Цапарде.

На подручју ФБиХ радови се изводе у тунелима Орманица на дионици Сребреник-Орашје, Винац на путу Јајце-Доњи Вакуф и Јасен на путу Прозор-Јабланица због чега је обустављен саобраћај, а у функцији су алтернативни правци.

Радови су и даље актуелни у тунелу Врандук код Зенице, те на мосту у насељу Рељево на путу Јошаница-Ступ, као и на мосту преко ријеке Дрине у Горажду, као и на путу Олово-Семизовац преко ријеке Љубине.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

Коментари 0
Повезане вијести
Апел возачима да буду опрезни због најављеног олујног вјетра Апел возачима да буду опрезни због најављеног олујног вјетра
Могућа поледица у ноћним часовима Могућа поледица у ноћним часовима
Успорен саобраћај због снијега Успорен саобраћај због снијега
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    7h 59m
    6
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    21h 41m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    21h 9m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    20h 0m
    0
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    6h 1m
    0