Вратила се мужу насилнику по наговору родитеља, и то је коштало живота

27.09.2019. 09:34
0
ИЗВОР: Srpska.info

Беживотна тела Татјане (46) и Драгана Васиљковића (52) пронађена су у уторак око 18 сати у њиховој породичној кући у Белој Паланци, а према првим информацијама, сумња се да је у питању убиство и самоубиство које је починио мушкарац.

Шта се тачно догађало у породичној кући породице Васиљковић у уторак послије подне, за сада није у потпуности познато. Према до сада доступним информацијама, претпоставља се да је расправа двоје супружника кулминирала када је Драган посегнуо за ножем и убо Татјану у груди. Несрећна жена је убрзо издахнула, а Драган је, како се вјерује, након злочина отишао у сусједну просторију и објесио се. Његово и тијело убијене жене убрзо пронађена су без знакова живота, пише Блиц.

Кобни повратак

Стравична трагедија завршни је чин вишегодишњег насиља које је несрећна жена трпила. Како прича извор упознат са случајем, Татјана је против Драгана подносила пријаве за насиље у породици, а од маја ове године Драган је имао и забрану приласка супрузи.

– Тукао ју је, и Татјана је због тога подносила пријаве. Због малтретирања које више није могла да трпи на крају га је и напустила – прича наш саговорник.

Када је Татјана коначно смогла снаге да га напусти, Драган је кукавички покушао да врати своју жену у породични дом: молио ју је да му се врати.

– Био је упоран у томе. На крају су, како сам чула, и њени родитељи подлегли притиску и сугерисали јој да се помире, да пружи Драгану и њиховом браку још једну шансу. На крају крајева, имали су двије кћерке… Татјана је то на крају и урадила, надала се да ће бити боље – прича наш саговорник.

Љубомора као окидач

Комшије то двоје супружника потврдиле су да Татјана и Драган нису имали складан брак. Како су испричале, убијена жена била је домаћица, док је Драган био аутомеханичар.

– Његов отац Илија био је каменорезац, били су добростојећа фамилија. Али, Драган је био ужасно љубоморан на своју жену већ дуже вријеме – причају комшије.

Иначе, ово убиство и самоубиство догодило се само дан након што је у београдском насељу Котеж Стефан Голубовић убио своју бившу дјевојку Марину Ђуричић, а затим пуцао себи у главу. Убица је прије неколико мјесеци отишао у Норвешку где је добио посао, а Марина, која није жељела везу на даљину, постепено је покушавала да га остави. Када је то учинила, Стефан се вратио у Србију, дошао у изнајмљени стан, затражио је да му се врати, а када је она то одбила, убио је хицима из пиштоља. Марина је сахрањена јуче на локалном гробљу.

Коментари 0
Повезане вијести
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    4h 41m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    11h 47m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    10h 14m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    5h 56m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    12h 6m
    0