Вучић допутовао на сарајевски аеродром

02.03.2021. 10:16
1
ИЗВОР: Срна

Предсједник Србије Александар Вучић допутовао је јутрос авионом на Међународни аеродром у Сарајево гдје је допремљено 10.000 вакцина "Астра Зенека", које је Србија донирала БиХ за имунизацију њених грађана.

Предсједника Србије дочекали су и пожељели му добродошлицу српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик и чланови Предсједништва Жељко Комшић и Шефик Џеферовић, који се синоћ јавно захвалио Вучићу на његовом хуманом гесту и помоћи грађанима БиХ.

У Вучићевој пратњи налази се и министар здравља Србије Златибор Лончар.

Након сусрета предсједника Србије са члановима Предсједништва БиХ на сарајевском аеродрому, планиране су изјаве за медије.

У изјави медијима уочи посјете Сарајеву, Вучић је рекао да ова донација вакцина може да помогне БиХ, прије свега љекарима који раде у "црвеној зони" и неким старијим људима.

- Моја порука свим људима у БиХ је да ми о себи заједно морамо да бринемо много више, јер када смо заједно, онда све можемо да постигнемо, а не да се стално свађамо и препиремо и другима дамо да нама управљају, а тада не добијемо ништа. Лијепо је што се свима другима захваљујемо који нам неријетко дају мрвице са стола. Најважније је да се ми окренемо будућности, да се окренемо себи - поручио је предсједник Србије.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    исток рс 02.03.2021. 11:17
    Што би народ рек'о, "храни кера да те уједе"
Повезане вијести
Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO) Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
Превозници у сталној битки за возаче Превозници у сталној битки за возаче
Најављено појачано кретање возила Еуфора у наредне двије седмице Најављено појачано кретање возила Еуфора у наредне двије седмице
Најчитаније
  • Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)
    23h 51m
    2
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    8h 27m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    7h 43m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    4h 59m
    3
  • Данас Марковдан
    12h 9m
    0