Вучић најавио састанак са руководством Српске 4. августа

28.07.2021. 18:02
0
ИЗВОР: ТАНЈУГ

Онај ко је мислио да одлуке могу да се октроишу или намећу, и да буду усмјерене против интереса једног народа, чини се да није добро донио ни једном од народа у БиХ, како год то некоме изгледало, поручио је данас предсједник Србије Александар Вучић.

Вучић је у Скопљу, на питање у вези са ситуацијом у БиХ и Републици Српској, а поводом заоштравања ситуације између Сарајева и Бањалуке након одлуке Валентина Инцка о забрани негирања геноцида у Сребреници и да ли је тим поводом данас разговарао са српским чланом Предсједништва Милорадом Додиком, рекао да данас није разговарао са њим, али јесте синоћ, те поновио да ће са представницима Српске разговарати у Београду, 4. августа.

– Нисам се чуо данас са Додиком. Јуче смо разговарали, али ћемо се видјети 4. августа, примићемо руководство Републике Српске у Београду, прије обиљежавања годишњице ”Олује” у Бусијама – рекао је Вучић.

– Разговараћемо и надам се да ће људи у БиХ и Републици Српској наћи рационалан начин да превазиђу тренутне проблеме, вјерујем у то. Да сачувамо мир – рекао је Вучић.

Коментари 0
Повезане вијести
Возачу борбеног возила Војске Србије одређен притвор: У несрећи погинуло пет особа, међу којима и троје дјеце Возачу борбеног возила Војске Србије одређен притвор: У несрећи погинуло пет особа, међу к...
Хоће ли мања потражња спустити цијене станова у Српској? Хоће ли мања потражња спустити цијене станова у Српској?
Паљани прваци Балкана у џију-џицуу Паљани прваци Балкана у џију-џицуу
Најчитаније
  • ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса
    7h 4m
    4
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    8h 53m
    0
  • Погледајте како данас изгледа Црква Христа Спаситеља у Истанбулу која је претворена у џамију (ФОТО/ВИДЕО)
    3h 22m
    13
  • Фоча: Возило слетјело у корито Дрине, возач тешко повријеђен
    3h 9m
    0
  • Како је некад изгледао час физичког (ФОТО)
    7h 57m
    0