Вучић: Полиција посвећено ради на случају нестале девојчице

31.03.2024. 14:16
0
ИЗВОР: srna.rs

Предсједник Србије Александар Вучић истакао је данас да полиција посвећено ради на случају нестале двогодишње дјевојчице Данке Илић, те да су га ноћас обавијестили да се појавио нови траг.

Вучић је навео да га је полиција ноћас у 2.30 часова о томе обавијестила.

- До 4.30 часова су сви већ били на својим местима. Свака им част на посвећености, колико се људи боре за један дивни живот. Сваког боговетног дана. Надам се да ће успети да расветле и тај случај - рекао је Вучић.

Након што су поједини медији у Србији објавили видео-снимак за који тврде да је настао у Бечу и на којем се види дјевојчица која подсјећа на несталу Данку, Министарство унутрашњих послова /МУП/ Србије је упутио апел Србима у том граду да се јаве ако имају било какве информације.

- Моле се сви наши људи који живе у Бечу, ако виде девојчицу да одмах обавесте полицију - наведено је у апелу након што се појавио снимак из Беча.

- Двогодишња девојчица Данка Илић за којом се трага већ шест дана наводно је виђена у пратњи две Румунке у Бечу, о чему сведочи снимак који је достављен медијима. Полиција је ноћас контактирала аустријске колеге, а моле се наши људи у Бечу који имају било какве информације да обавесте полицију - јавио је "Пинк".

Поводом тог снимка, који је узбуркао јавност, огласила се и мајка нестале дјевојчице Ивана Илић, која је рекла да то није видјела.

- Ја не гледам друштвене мреже - Рекла је Илићева.

Дјевојчица Данка Илић има смеђу косу, браон очи и висока је око 85 центиметара.

Уколико неко има било какве информације - треба да позове полицију на број телефона 192.

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Наложено вјештачење предмета из аутомобила којим је ударена Данка Наложено вјештачење предмета из аутомобила којим је ударена Данка
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    9m
    8
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    20h 18m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    21h 23m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    15h 6m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    16h 12m
    0