Вучић у Будимпешти са Орбаном о актуелним темама и Косову

14.09.2023. 21:20
0
ИЗВОР: srna.rs

Предсједник Србије Александар Вучић састао се у Будимпешти са премијером Мађарске Виктором Орбаном, са којим је разговарао о актуелним темама, састанку у Бриселу, развоју ситуације на Косову и Метохији.

Он је навео на "Инстаграму" да је са искреним и поузданим пријатељем Србије Виктором Орбаном разговарао и о амбициозним, захтјевним и смјелим плановима и партнерским пројектима којима ће бити помјерене границе заједничке визије економског напретка, сарадње и повезивања двије земље.

Вучић ће наког тога, на позив предсједнице Мађарске Каталин Новак, присуствовати вечери поводом Демографског самита у Будимпешти.

Демографски самит у Будимпешти, најважнији је међународни стратешки форум о демографским питањима који се одржава од 2015. године.

Коментари 0
Повезане вијести
У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ
Изабрана нова Влада Србије на челу са Вучевићем Изабрана нова Влада Србије на челу са Вучевићем
Вучић: Супротставићемо се светским лобистима снажније него што мисле Вучић: Супротставићемо се светским лобистима снажније него што мисле
Најчитаније
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    23h 19m
    1
  • Партизан мијења име!
    16h 1m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    20h 34m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    18h 8m
    2
  • Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
    23h 53m
    3