Вучинић одиграо педесету утакмицу за „Славију“: Моје вријеме тек долази

27.10.2023. 18:00
0
ИЗВОР: sportdc.net

Двадесетогодишњи везњак СлавијеСлободан Вучинић прославио је свој мали јубилеј, 50. утакмицу у дресу Славије.

Дао му је Бојан Регоје шансу јако рано, а ове сезоне се Вучинић етаблирао као стартна опција у срцу везног реда заједно са Махиром Карићем.

Његових првих 50 утакмица у сениорском тиму Соколова обиљежила је борба за доказивањем, а он нам каже да још увијек није показао све од себе и да његово вријеме тек долази.

- Ни сам нисам свјестан да је вријеме тако брзо пролетјело. Стрпљиво сам чекао своју прилику и давао све од себе да постанем бољи. Драго ми је да је стручни штаб то примјетио. Не могу рећи да сам у потпуности задовољан тиме како сам се до сада показао, јер наравно увијек може боље, али вјерујем да моје вријеме тек долази, каже за „sportdc.net Слободан Вучинић.

Пред Славијом је сада нова домаћа утакмица, гдје је Славија углавном сигурна ове сезоне. Изузев прве утакмице против Љубића када су промашили већи број шанси и завршили 1:1, остатак су биле побједе, укључујући и једну у Купу БиХ против Леотара. Тријумф се очекује и у суботу када им долази бањалучки БСК.

- Узевши у обзир свакодневне тренинге и труд који моја екипа улаже не очекујем ништа мање од побједе. Ту смо своји на свом, наши навијачи и људи који долазе да нас подрже су додатна мотивација да се прикажемо у најбољем свјетлу.

Потврђено је ове седмице да је Славија оштећена судијским одлукама у мечевима против Борца из Козарске Дубице и нарочито Дрине, али то сада Славији и не вриједи много. Играли су добро, стварали шансе, али чињеница је да је бодовни салдо свега 15 бодова из 12 кола.

- Срећа нас баш и није послужила,  али као сто рекох вјерујем у овај тим. Свакако да радимо на томе да оправдамо и испунимо како наша очекивања, тако и очекивања нашег стручног штаба.

Вјерује он да вријеме ради за ову младу екипу и да ће се преселити у горњи дио табеле.

- Очекујем што више бодова на табели до краја полусезоне, а до самога краја да се нађемо у горњем дијелу табеле. Млада смо екипа са пар искусних играча, вријеме је пред нама, не сумњам да ћемо показати колико вриједимо.

Утакмица СлавијаБСК игра се у суботу од 14 сати на СРЦ Славија. Меч суди Стефан Ђукић.

Коментари 0
Повезане вијести
Момчило Станић на клупи Славије Момчило Станић на клупи Славије
Успјешан наступ џудиста „Славије“ у Милићима Успјешан наступ џудиста „Славије“ у Милићима
Славија отпустила Роса Славија отпустила Роса
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    14h 43m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    15h 58m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    21h 49m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    20h 16m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    22h 8m
    0