Vučinić odigrao pedesetu utakmicu za „Slaviju“: Moje vrijeme tek dolazi

27.10.2023. 18:00
0
IZVOR: sportdc.net

Dvadesetogodišnji veznjak SlavijeSlobodan Vučinić proslavio je svoj mali jubilej, 50. utakmicu u dresu Slavije.

Dao mu je Bojan Regoje šansu jako rano, a ove sezone se Vučinić etablirao kao startna opcija u srcu veznog reda zajedno sa Mahirom Karićem.

Njegovih prvih 50 utakmica u seniorskom timu Sokolova obilježila je borba za dokazivanjem, a on nam kaže da još uvijek nije pokazao sve od sebe i da njegovo vrijeme tek dolazi.

- Ni sam nisam svjestan da je vrijeme tako brzo proletjelo. Strpljivo sam čekao svoju priliku i davao sve od sebe da postanem bolji. Drago mi je da je stručni štab to primjetio. Ne mogu reći da sam u potpunosti zadovoljan time kako sam se do sada pokazao, jer naravno uvijek može bolje, ali vjerujem da moje vrijeme tek dolazi, kaže za „sportdc.net Slobodan Vučinić.

Pred Slavijom je sada nova domaća utakmica, gdje je Slavija uglavnom sigurna ove sezone. Izuzev prve utakmice protiv Ljubića kada su promašili veći broj šansi i završili 1:1, ostatak su bile pobjede, uključujući i jednu u Kupu BiH protiv Leotara. Trijumf se očekuje i u subotu kada im dolazi banjalučki BSK.

- Uzevši u obzir svakodnevne treninge i trud koji moja ekipa ulaže ne očekujem ništa manje od pobjede. Tu smo svoji na svom, naši navijači i ljudi koji dolaze da nas podrže su dodatna motivacija da se prikažemo u najboljem svjetlu.

Potvrđeno je ove sedmice da je Slavija oštećena sudijskim odlukama u mečevima protiv Borca iz Kozarske Dubice i naročito Drine, ali to sada Slaviji i ne vrijedi mnogo. Igrali su dobro, stvarali šanse, ali činjenica je da je bodovni saldo svega 15 bodova iz 12 kola.

- Sreća nas baš i nije poslužila,  ali kao sto rekoh vjerujem u ovaj tim. Svakako da radimo na tome da opravdamo i ispunimo kako naša očekivanja, tako i očekivanja našeg stručnog štaba.

Vjeruje on da vrijeme radi za ovu mladu ekipu i da će se preseliti u gornji dio tabele.

- Očekujem što više bodova na tabeli do kraja polusezone, a do samoga kraja da se nađemo u gornjem dijelu tabele. Mlada smo ekipa sa par iskusnih igrača, vrijeme je pred nama, ne sumnjam da ćemo pokazati koliko vrijedimo.

Utakmica SlavijaBSK igra se u subotu od 14 sati na SRC Slavija. Meč sudi Stefan Đukić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Momčilo Stanić na klupi Slavije Momčilo Stanić na klupi Slavije
Uspješan nastup džudista „Slavije“ u Milićima Uspješan nastup džudista „Slavije“ u Milićima
Slavija otpustila Rosa Slavija otpustila Rosa
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    6h 10m
    10
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    4h 54m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    21h 7m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    17h 21m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    22h 13m
    0