Вукановић пита зашто Влада није помогла Рајку Делићу

30.03.2021. 17:21
0
ИЗВОР: ГО СДС

Умјесто конкретне помоћи  борачкој популацији актуелна власт наставља понижавати борце који су створили Републику Српску, казао је данас Небојша Вукановић, посланик СДС у Народној скупштини Републике Српске.

Вукановић је на скупштинском засједању рекао да, ако власт не штеди на луксузу и само за хеликоптере даје 60 милиона КМ, онда мора бити новца и за борце у Републици Српској, који се налазе у изузетно тешкој ситуацији.

- Како тамна стакла ваших лимузина, хеликоптера и зграде Владе искриве погледе па не видите бројну сиротињу око себе- рекао је Вукановић у питању које је упутио премијеру Радовану Вишковићу.

Вукановић од Вишковића затражио да одговори када ће Влада помоћи борцима као што је Рајко Делић из Власенице, који је изгубио три рођена брат и који је четири године био на ратишту.

- Струја му је искључена већ десет година, а не ради последњих двадесет година. Зашто сте његовог сина оставили без посла-  рекао је Вукановић и упитао зашто струју нису искључили на хацијенди Луке Петровића, генералног секретара СНСД-а, коју плаћа град Требиње.

Вукановић је поручио да је СНСД-ова власт понизила борачку популацију као што то не би урадио ниједан страни окупатор.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Кнежевић: Стајчић на јавну трибину дошао „да аплаудира Елеку“ Кнежевић: Стајчић на јавну трибину дошао „да аплаудира Елеку“
Елек: На јавну трибину Листе „За правду и ред“ дошао сам са сарадницима и пријатељима Елек: На јавну трибину Листе „За правду и ред“ дошао сам са сарадницима и пријатељима
Вукановић пита да ли Српска Законом о непокретној имовини признаје Шмита Вукановић пита да ли Српска Законом о непокретној имовини признаје Шмита
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    23h 41m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    14h 39m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    23h 5m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    21h 20m
    12
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    1h 43m
    1