Vukanović pita zašto Vlada nije pomogla Rajku Deliću

30.03.2021. 17:21
0
IZVOR: GO SDS

Umjesto konkretne pomoći  boračkoj populaciji aktuelna vlast nastavlja ponižavati borce koji su stvorili Republiku Srpsku, kazao je danas Nebojša Vukanović, poslanik SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Vukanović je na skupštinskom zasjedanju rekao da, ako vlast ne štedi na luksuzu i samo za helikoptere daje 60 miliona KM, onda mora biti novca i za borce u Republici Srpskoj, koji se nalaze u izuzetno teškoj situaciji.

- Kako tamna stakla vaših limuzina, helikoptera i zgrade Vlade iskrive poglede pa ne vidite brojnu sirotinju oko sebe- rekao je Vukanović u pitanju koje je uputio premijeru Radovanu Viškoviću.

Vukanović od Viškovića zatražio da odgovori kada će Vlada pomoći borcima kao što je Rajko Delić iz Vlasenice, koji je izgubio tri rođena brat i koji je četiri godine bio na ratištu.

- Struja mu je isključena već deset godina, a ne radi poslednjih dvadeset godina. Zašto ste njegovog sina ostavili bez posla-  rekao je Vukanović i upitao zašto struju nisu isključili na hacijendi Luke Petrovića, generalnog sekretara SNSD-a, koju plaća grad Trebinje.

Vukanović je poručio da je SNSD-ova vlast ponizila boračku populaciju kao što to ne bi uradio nijedan strani okupator.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Knežević: Stajčić na javnu tribinu došao „da aplaudira Eleku“ Knežević: Stajčić na javnu tribinu došao „da aplaudira Eleku“
Elek: Na javnu tribinu Liste „Za pravdu i red“ došao sam sa saradnicima i prijateljima Elek: Na javnu tribinu Liste „Za pravdu i red“ došao sam sa saradnicima i prijateljima
Vukanović pita da li Srpska Zakonom o nepokretnoj imovini priznaje Šmita Vukanović pita da li Srpska Zakonom o nepokretnoj imovini priznaje Šmita
Najčitanije
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    22h 15m
    1
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    3h 43m
    5
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    16h 53m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    17h 25m
    0
  • Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
    22h 58m
    0