Вуковић честитао побједу Југовићу и захвалио се великом броју бирача на подршци

16.11.2020. 16:30
1
ИЗВОР: Катера

Кандидат коалиције ПДП-СДС за начелника општине Пале Ненад Вуковић честитао је побједу кандидату СНСД-а за начелника општине Бошку Југовићу и захвалио се великом броју бирача на подршци на локалним изборима.

Вуковић је у изјави за Катеру рекао да изборну побједу честита и свим другим кандидатима за начелнике у свих шест градских општина града Источно Сарајево, као и кандидату СНСД-а за градоначелника Источног Сарајева Љубиши Ћосићу.

- Велика подршка коју сам добио за мјесто начелника општине Пале ме обавезује да се са дубоким поштовањем захвалим бирачима општине Пале, који су жељели промјене. Морао бих рећи да остаје жал што нас двојица опозиционих кандидата смо тражили гласове људи који желе промјене у збиру имамо више гласова од актуелног начелника општина - каже Вуковић.

Према посљедњим прелиминарним резултатима Централне изборне комисије БиХ (ЦИК), Бошко Југовић је освојио нови мандат за начелника општине са 5.963 или 49,09 одсто, Ненад Вуковић је освојио 4.984 или 41,03 одсто гласова, док је трећепласирани независни кандидат Марко Ђого освојио 1.201 глас 9,89 одсто.

Вуковић је прокоментарисао и резултате избора за градоначелнике Бањалуке и Бијељине, гдје је честитао кандидатима Драшку Станивуковићу из ПДП-а и Љубиши Петровићу из СДС-а на изборним побједама у овим градовима.

- Сматрам да то сигурно представља један талас промјена који је неминован у Републици Српској, а који ће се у највећој мјери видјети 2022. године на Општим изборима у Републици Српској и БиХ - рекао је Вуковић.

Подсјећамо, изборне побједе у свим градским општинама прогласили су и Драгомир Гаговић (СНСД) у Трнову, Маринко Божовић (СДС) у Источној Илиџи, Јован Катић (СНСД) у Источном Новом Сарајеву, Милован Бјелица (СДС) у Сокоцу, Бојо Гашановић (СДС) у Источном Старом Граду, као и поменути Бошко Југовић (СНСД) у Палама.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Pale 16.11.2020. 18:06
    Hahahahaha, hahahahaha. Pa nadaj se,nada zadnja umire
Повезане вијести
Акција добровољног даривања крви у петак на Палама Акција добровољног даривања крви у петак на Палама
Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО) Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    20h 3m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    9h 59m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    21h 50m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    17h 30m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    20h 50m
    0