За годину дана убијено 14 жена у БиХ

22.05.2024. 12:50
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

 

За годину у БиХ је убијено 14 жена. Најновији случај у Тузли поново је шокирао јавност, када се сазнало да је Мујага Чичкушић, запослен у УКЦ Тузла, убио супругу и двоје малољетне дјеце, те починио самоубиство.

Прошле године, 7. маја, Мухарем Субашић (60) у тузланском насељу Кројчица сјекиром је убио супругу Каду Субашић.

Мевлудин Аљић (58) је 20. августа 2023. у насељу Подгајеви код Живиница хицима из ватреног оружја усмртио невјенчану супругу Тахиру Чамџић (52), а потом починио самоубиство. Крајем истог мјесеца у Завидовићима Мерсуд Халиловић (45) хицима из ловачке пушке убио је своју невјенчану супругу Аиду Дендић (33), а потом починио самоубиство.

Забрана приласка дјетету

Нермин Сулејмановић је 11. августа прошле године свирепо убио Низаму Хећимовић. У свом крвавом походу убио је још два мушкарца. Оца и сина, турске држављане, Дениса и Ондера Џенгиза.

У Бијељини, у насељу Велика Обарска, М. В. (18) је 2. децембра 2023. године сјекиром убио мајку С. В. (50), чије је тијело запалио. У Добрљину код Босанског Новог 30. децембра 2023. Жељко З. (65) убио је своју мајку Зорку З. (86) и сестру Љиљану К. (58), а потом хицем из ватреног оружја починио самоубиство.

У Сарајеву је Анел Бећировић 12. новембра 2023. године, упркос забрани приласка и приликом предаје дјетета мајци, хицем из пиштоља убио Емиру Маслан, пише Аваз.

Убио је мађарски држављанин

Селма Балуковић (48) убијена је у Липници 20. фебруара 2024. године, а њен партнер, мађарски држављанин Ерно Сзабо Цсаки (50) покушао је починити самоубиство.

Рефик Мујединовић је 8. маја ове године сјекиром усмртио супругу Халиду Мујединовић, а онда отишао у Сребреник, гдје се објесио у дворишту куће. У насељу Миљевина код Фоче Радомир Андрић пиштољем је убио супругу Милеву, а потом себи одузео живот.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Урош Блажић признао убиства у селима Мало Орашје и Дубона Урош Блажић признао убиства у селима Мало Орашје и Дубона
Шта открива најновија листа најмоћнијих пасоша у свијету - гдје је БиХ? Шта открива најновија листа најмоћнијих пасоша у свијету - гдје је БиХ?
БиХ земља са највише регистрованих кладионица у Eвропи БиХ земља са највише регистрованих кладионица у Eвропи
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 7m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 6m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 42m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 3m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 46m
    9