За парламентарце у БиХ искључиво европски мени

12.06.2021. 20:00
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Попуштањем мјера и угоститељство у БиХ коначно ће живнути, па су тако у Парламентарној скупштини одлучили да не губе вријеме и већ почетком овог мјесеца су упутили јавни позив за понуде услуга хотелског смјештаја за чланове Парламента БиХ.

Наиме, Парламентарна скупштина БиХ упутила је позив за доставу понуда за набавку услуга хотелског смјештаја за посланике Представничког дома БиХ и делегате Дома народа БиХ за период од наредне двије године. У позиву је наведено да хотели на подручју Сарајева или Источног Сарајева требају имати минимално три или више звјездица и да понуђач треба осигурати “европски мени”.

То значи да за доручак треба да буду понуђене све врсте нарезака, а како је наведено у позиву, услуга хотелског смјештаја подразумијева услугу ноћења у једнокреветној соби за једну особу са доручком и урачунатом боравишном таксом.

У критеријима за додјелу уговора наведено је и да уговорни орган према специфичностима догађаја и потребама чланова Парламентарне скупштине БиХ утврђује чије хотелске услуге од достављених понуда ће користити за сваку појединачну потребу смјештаја посланика и делегата Парламентарне скупштине БиХ.

– Према специфичностима догађаја и потребама чланова Парламентарне скупштине утврдоће се чије хотелске услуге од достављених понуда ће користити за сваку појединачну потребу смјештаја посланика и делегата Парламентарне скупштине БиХ- стоји између осталог у позиву понуђачима хотелског смјештаја за парламентарце.

Ове услуге сукцесивно ће се користити од 1. 7. 2021. до 1. 7. 2023. године, односно до окончања Позива за набавку услуга хотелског смјештаја 2021. године.

– Сваки рачун за извршену услугу хотелског смјештаја ће се сматрати уговором – наводи се у позиву.

Процијењена вриједност набавке за двије године износи 100.000 КМ са ПДВ-ом.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Намјештени конкурси у институцијама БиХ стара бољка Намјештени конкурси у институцијама БиХ стара бољка
Усвојен Приједлог закона о слободи приступа информацијама Усвојен Приједлог закона о слободи приступа информацијама
Завршена прича о укидању акциза и смањењу ПДВ-а Завршена прича о укидању акциза и смањењу ПДВ-а
Најчитаније
 • Дјеца брачног пара који је скочио са зграде пронађена мртва у стану
  8h 30m
  0
 • Немања Цуровић побједник Сабора гуслара "Романијо, горо од јунака"
  17h 59m
  0
 • Помозимо Игору да отпутује на операцију
  16h 23m
  0
 • Ухапшено 10 лица због трговине дрогом
  8h 11m
  0
 • Пожар у Бутмиру стављен под контролу, ватрогасци упутили апел грађанима
  7h 8m
  0