Заплијењено више од 15 килограма марихуане, ухапшена двојица

26.10.2019. 18:56
0
ИЗВОР: Срна

Осјечка полиција заплијенила је више од 15 килограма марихуане и ухапсила двојицу мушкараца, саопштено је данас из Полицијске управе осјечко-барањске.

Током истраге, осим дроге, пронађене су пушке, оквири за аутоматску пушку и више стотина комада муниције за аутоматско, пиштољско и ловачко оружје.

Помоћник начелника криминалистичке полиције Силвио Шимурда рекао је на конференцији за новинаре да су полицајци у четвртак, 24. октобра, у шуми код Сарваша уочили непознатог мушкарца са двије вреће, које је бацио када је полиција тражила да се заустави, те почео бјежати.

Након хапшења, утврђено је да је ријеч о четредесетседмогодишњаку и да је врећама било више од 10 килограма марихуане и двије пушке, преносе хрватски медији.

Шимурда је навео да је у наставку истраге ухапшен је и четредесетосмогодишњак који се доводи у вези с овим кривичним дјелом.

Према налогу осјечког Жупанијског суда, у Сарвашу су претресене куће и друге просторије у власништву осумњичених, гдје су пронађене бројне стабљике, гране и осушени врхови марихуане. Тада је пронађена и муниција.

Осумњичени су одведени у притвор и против њих ће бити поднесена кривична пријава тужилаштву у Осијеку.

Коментари 0
Повезане вијести
У коферу носио 21 килограм марихуане У коферу носио 21 килограм марихуане
У одбаченој торби на подручју Требиња пронађено више од 10 килограма марихуане У одбаченој торби на подручју Требиња пронађено више од 10 килограма марихуане
Полиција у приколици пронашла 12 торби са марихуаном Полиција у приколици пронашла 12 торби са марихуаном
Најчитаније
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    23h 18m
    1
  • Партизан мијења име!
    16h 0m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    20h 33m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    18h 7m
    2
  • Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
    23h 52m
    3