Због организованог криминала ухапшено девет особа

16.11.2021. 09:41
0
ИЗВОР: СРНА

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске реализују оперативну акцију "Транспортер" у оквиру које је девет лица лишено слободе и у току су претреси на више од 20 локација у БиХ, рекла је Срни начелник Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић.

- Лицима се ставља на терет да су починили кривично дјело организовани криминал а у вези са неовлаштеном производњом и прометом опојних дрога - истакла је Миљановићева и додала да је у току потрага за још једним лицем на подручју Бањалуке.

Према њеним ријечима, активности се реализују по наредбама Суда БиХ и под надзором Тужилаштва БиХ, а у реализацији активности учествује и Управа крим полиције, Специјална антитерористичка јединица, Жандармерија, полицијске управе Бањалука, Приједор, Градишка и Источно Сарајево.

- Наредбама су обухваћена и лица и објекти на подручју ФБиХ, гдје у активностима учествују и припадници Сипе и МУП Кантона Сарајево и Тузла - рекла је Миљановићева.

Коментари 0
Повезане вијести
Опрез при паљењу ватре на отвореном Опрез при паљењу ватре на отвореном
Настављена потрага за несталим Драгом Танасковићем Настављена потрага за несталим Драгом Танасковићем
Маристели Додер из Источног Сарајева полицијски позив донио љубав и животни ослонац Маристели Додер из Источног Сарајева полицијски позив донио љубав и животни ослонац
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    22h 31m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    8h 30m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    6h 57m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    8h 49m
    0
  • "Кад ти живот створи хиљаду разлога за плакање, ти му покажи хиљаду разлога за осмијех!"
    9h 47m
    1