Zbog organizovanog kriminala uhapšeno devet osoba

16.11.2021. 09:41
0
IZVOR: SRNA

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske realizuju operativnu akciju "Transporter" u okviru koje je devet lica lišeno slobode i u toku su pretresi na više od 20 lokacija u BiH, rekla je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

- Licima se stavlja na teret da su počinili krivično djelo organizovani kriminal a u vezi sa neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga - istakla je Miljanovićeva i dodala da je u toku potraga za još jednim licem na području Banjaluke.

Prema njenim riječima, aktivnosti se realizuju po naredbama Suda BiH i pod nadzorom Tužilaštva BiH, a u realizaciji aktivnosti učestvuje i Uprava krim policije, Specijalna antiteroristička jedinica, Žandarmerija, policijske uprave Banjaluka, Prijedor, Gradiška i Istočno Sarajevo.

- Naredbama su obuhvaćena i lica i objekti na području FBiH, gdje u aktivnostima učestvuju i pripadnici Sipe i MUP Kantona Sarajevo i Tuzla - rekla je Miljanovićeva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Oprez pri paljenju vatre na otvorenom Oprez pri paljenju vatre na otvorenom
Nastavljena potraga za nestalim Dragom Tanaskovićem Nastavljena potraga za nestalim Dragom Tanaskovićem
Maristeli Doder iz Istočnog Sarajeva policijski poziv donio ljubav i životni oslonac Maristeli Doder iz Istočnog Sarajeva policijski poziv donio ljubav i životni oslonac
Najčitanije
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    21h 0m
    1
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    16h 55m
    6
  • U rijeci Bojani pronađeno tijelo još jedne djevojčice
    13h 25m
    0
  • Lov gazda sa Jadrana ne prestaje
    12h 34m
    1
  • Godišnjica rođenja Milutina Bojića, autora "Plave grobnice"
    56m
    0