Због пса репетирао пиштољ према породици

16.01.2022. 14:41
6
ИЗВОР: СРНА

Непознати мушкарац репетирао је пиштољ према једној жени, псу, дјетету и двоје пријатеља на Игману, на путу за Храснички стан, преносе федерални медији.

Из Оперативног центра МУП-а Кантона Сарајево за Klix.ba је потврђено да је женска особа у 11.20 сати пријавила овај случај.

 

- Женска особа је пријавила пријетњу непознате особе ватреним оружјем. На мјесто догађаја се упутила полицијска патрола која је узела изјаву и претражила подручје, али није пронашла особе које одговарају опису - рекли су за поменути портал.

Према ријечима госпође која је доживјела шокантну ситуацију све се одиграло након што је њено дијете на узици водило пса који је разиграно кренуо према мушкарцу и дјевојци.

Када им се пас приближио, младић за којег каже да је имао црногорски нагласак, прво га је покушао ударити ногом, а затим иза појаса извукао пиштољ и репетирао га према псу и породици уз ријечи: "Хоћеш ли сад да га убијем?".

Након што је госпођа која је пријавила случај извадила мобител како би позвала полицију, мушкарац и дјевојка су побјегли у непознатом правцу, а нису их пронашли ни полицајци који су брзо стигли на мјесто дојаве.

Коментари 6
  • Generic placeholder image
    Skijaš 16.01.2022. 23:10
    I neka ga je repetirao, svaka mu čast!
  • Generic placeholder image
    Ojjjj 16.01.2022. 22:33
    Evo ja volim pse ali mora se znati neki red kad se pas vodi... Nije bitno jeli vucijak ili pudlica trebao bi biti na povodcu... Vlasnici pasa su pravo bezobrazni, do juce vodali krave po Miljrvicima, Kalnoviku, Tilavi a danas pudlice po Spasovdanskoj. Kad pas obavi veliku nuzdu trebalo bi da ocistite za njim a ne da ostavite...postavljene su kesice koje sluze da pokupite izmet a ne da te iste kesice nosite sebi kuci... Ima ljudo koji se boje pasa i treba i njih razumjeti...
  • Generic placeholder image
    Зорка 16.01.2022. 22:15
    Хајде, Nn, не лупетај. Моја Шарава никога није напала, ни на кога није рикала, мукала, даје млијеко, каки у штали, а ти би се сада правио/правила да не знаш ни шта је крава, не одговара то твом градском профилу. Само кученце, евентуално персијски маца. Видим, волиш људе, толико па би их разнио. Једи говна, идиоте покондирени! Добро ти је рекао Mirce!
  • Generic placeholder image
    Mirce 16.01.2022. 19:30
    Za Nn pa ne vole svi "kerove", druze obavezna oprema povodac i brnjica (koja ocigledno i tebi treba) nabaci mu je naspanuj povodac, kad prolazis pored nekoga "uz nogu kerce", a ne ona seljacka MA NECE ON NISTA.
  • Generic placeholder image
    steve francis 16.01.2022. 19:23
    Nek se javi brat na rucak da ga vodim. Gori su mi vlasnici i njihova bahatost od samih pasa. Pseca govna na sve strane, ne mogu obuzdati zivotinje, a stalno im drugi neko kriv, idioti.
  • Generic placeholder image
    Nn 16.01.2022. 18:34
    Treba raznijeti sve vas koji ne volite životinje.
Повезане вијести
Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
Годишњица срамне арбитраже за Добрињу Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
Идентификовани жена и дијете пронађени у кориту Миљацке Идентификовани жена и дијете пронађени у кориту Миљацке
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    10h 18m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    11h 33m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    17h 24m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    15h 51m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    17h 43m
    0