Zbog psa repetirao pištolj prema porodici

16.01.2022. 14:41
6
IZVOR: SRNA

Nepoznati muškarac repetirao je pištolj prema jednoj ženi, psu, djetetu i dvoje prijatelja na Igmanu, na putu za Hrasnički stan, prenose federalni mediji.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo za Klix.ba je potvrđeno da je ženska osoba u 11.20 sati prijavila ovaj slučaj.

 

- Ženska osoba je prijavila prijetnju nepoznate osobe vatrenim oružjem. Na mjesto događaja se uputila policijska patrola koja je uzela izjavu i pretražila područje, ali nije pronašla osobe koje odgovaraju opisu - rekli su za pomenuti portal.

Prema riječima gospođe koja je doživjela šokantnu situaciju sve se odigralo nakon što je njeno dijete na uzici vodilo psa koji je razigrano krenuo prema muškarcu i djevojci.

Kada im se pas približio, mladić za kojeg kaže da je imao crnogorski naglasak, prvo ga je pokušao udariti nogom, a zatim iza pojasa izvukao pištolj i repetirao ga prema psu i porodici uz riječi: "Hoćeš li sad da ga ubijem?".

Nakon što je gospođa koja je prijavila slučaj izvadila mobitel kako bi pozvala policiju, muškarac i djevojka su pobjegli u nepoznatom pravcu, a nisu ih pronašli ni policajci koji su brzo stigli na mjesto dojave.

Komentari 6
  • Generic placeholder image
    Skijaš 16.01.2022. 23:10
    I neka ga je repetirao, svaka mu čast!
  • Generic placeholder image
    Ojjjj 16.01.2022. 22:33
    Evo ja volim pse ali mora se znati neki red kad se pas vodi... Nije bitno jeli vucijak ili pudlica trebao bi biti na povodcu... Vlasnici pasa su pravo bezobrazni, do juce vodali krave po Miljrvicima, Kalnoviku, Tilavi a danas pudlice po Spasovdanskoj. Kad pas obavi veliku nuzdu trebalo bi da ocistite za njim a ne da ostavite...postavljene su kesice koje sluze da pokupite izmet a ne da te iste kesice nosite sebi kuci... Ima ljudo koji se boje pasa i treba i njih razumjeti...
  • Generic placeholder image
    Zorka 16.01.2022. 22:15
    Hajde, Nn, ne lupetaj. Moja Šarava nikoga nije napala, ni na koga nije rikala, mukala, daje mlijeko, kaki u štali, a ti bi se sada pravio/pravila da ne znaš ni šta je krava, ne odgovara to tvom gradskom profilu. Samo kučence, eventualno persijski maca. Vidim, voliš ljude, toliko pa bi ih raznio. Jedi govna, idiote pokondireni! Dobro ti je rekao Mirce!
  • Generic placeholder image
    Mirce 16.01.2022. 19:30
    Za Nn pa ne vole svi "kerove", druze obavezna oprema povodac i brnjica (koja ocigledno i tebi treba) nabaci mu je naspanuj povodac, kad prolazis pored nekoga "uz nogu kerce", a ne ona seljacka MA NECE ON NISTA.
  • Generic placeholder image
    steve francis 16.01.2022. 19:23
    Nek se javi brat na rucak da ga vodim. Gori su mi vlasnici i njihova bahatost od samih pasa. Pseca govna na sve strane, ne mogu obuzdati zivotinje, a stalno im drugi neko kriv, idioti.
  • Generic placeholder image
    Nn 16.01.2022. 18:34
    Treba raznijeti sve vas koji ne volite životinje.
Povezane vijesti
Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
Identifikovani žena i dijete pronađeni u koritu Miljacke Identifikovani žena i dijete pronađeni u koritu Miljacke
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    3h 35m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    16h 12m
    2
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    20h 0m
    0
  • Krađa u Palama
    1h 53m
    0
  • Mlada Trebinjka jedva čeka da se šleperom zaputi na otvoreni put
    19h 44m
    0