Жена коју је сјекиром напао дјечак из комшилука у стабилном стању

14.05.2023. 14:51
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Жена В. С. (57) и њен син М. С. (17) тешко су повријеђени када их је А. Л. (13) напао ноћас сјекиром у селу Радојево, а како сазнаје "Блиц" В. С. је тренутно стабилног општег стања.

Како за "Блиц" прича портпарол Клиничког центра Војводине Синиша Кнежевић пацијенткиња је примљена на Клинику за неурохирургију Клиничког центра Војводине преко Ургентног центра због повреде главе.

– Након пријема у Ургентни центар Клиничког центра Војводине спроведена је адекватна дијагностика и примарни хируршки третман. Пацијенткиња је стабилног општег стања хоспитализована је на Клиници за неурохирургију гдје се спроводи даљи интензивни конзервативни третман и мониторинг – рекао је Кнежевић.

Подсјетимо, младић М. С. (17) затечен је у Улици Маршала Тита испред броја 100 са убодним ранама на стомаку. У кући је затечена његова мајка В. С. са повредама главе.

– Њих је секиром напао А. Л. (13) из Радојева. У Ургентни центар Зрењанинске болнице мајци и сину су констатоване тешке телесне повреде опасне по живот – каже извор "Блица".

Како незванично сазнаје "Блиц", оцу малољетног дјечака К. Л. (31) је одређено задржавање због кривичног дјела запуштања и злостављања малољетног дјетета.

Кривична пријава у редовном поступку ће бити поднијета и против Н. Т. (32), мајке малолетног дјечака, и то због кривичног дјела запуштање и злостављање малољетног дјетета, пише "Блиц".

Коментари 0
Повезане вијести
До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Годишњица страдања Милице Ракић Годишњица страдања Милице Ракић
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    9h 51m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    18h 43m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    12h 34m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    16h 19m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    7h 26m
    4