Златан на Санремо изашао уз пjесму Наде Топчагић (ВИДЕО)

03.03.2021. 12:02
0
ИЗВОР: nova.rs

Ибрахимовић, иначе фудбалер тренутно другопласиране екипе Серије А, Милана, ће бити један од водитеља на највећем италијанском музичком фестивалу, а његов излазак на сцену пратила је музика из ове пјесме.

Избор организатора свакако није био случајан, с обзиром на то да је Ибра раније качио снимак на ком се весели у карантину уз једну од најпопуларнијих српских народних пјесама.

- Не знам шта да кажем. Фасцинирана сам и пресрећна. У свој овој тузи, ово је једна свијетла тачка. Вољела бих да га упознам, иако сам својевремено упознала његовог оца, али то је дуга прича. Поносна сам на успјех спортиста и живјели нам они 100 година. Ибрахимовићу, свака част за избор пјесме, љуби те Надица”, рекла је Топчагићева за портал Nova.rs почетком фебруара.

Коментари 0
Повезане вијести
„Јутро је“: Турска опозиција славила уз Наду Топчагић (ВИДЕО) „Јутро је“: Турска опозиција славила уз Наду Топчагић (ВИДЕО)
Пјесма о дјевојчици Вели - цвијећем дочекала црногорску војску и због тога убијена (ФОТО) Пјесма о дјевојчици Вели - цвијећем дочекала црногорску војску и због тога убијена (ФОТО)
Баја Мали Книнџа објавио пјесму о Српској (ВИДЕО) Баја Мали Книнџа објавио пјесму о Српској (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    9h 16m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    10h 31m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    16h 22m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    14h 49m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    16h 41m
    0