Zlatan na Sanremo izašao uz pjesmu Nade Topčagić (VIDEO)

03.03.2021. 12:02
0
IZVOR: nova.rs

Ibrahimović, inače fudbaler trenutno drugoplasirane ekipe Serije A, Milana, će biti jedan od voditelja na najvećem italijanskom muzičkom festivalu, a njegov izlazak na scenu pratila je muzika iz ove pjesme.

Izbor organizatora svakako nije bio slučajan, s obzirom na to da je Ibra ranije kačio snimak na kom se veseli u karantinu uz jednu od najpopularnijih srpskih narodnih pjesama.

- Ne znam šta da kažem. Fascinirana sam i presrećna. U svoj ovoj tuzi, ovo je jedna svijetla tačka. Voljela bih da ga upoznam, iako sam svojevremeno upoznala njegovog oca, ali to je duga priča. Ponosna sam na uspjeh sportista i živjeli nam oni 100 godina. Ibrahimoviću, svaka čast za izbor pjesme, ljubi te Nadica”, rekla je Topčagićeva za portal Nova.rs početkom februara.

Komentari 0
Povezane vijesti
"Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
„Jutro je“: Turska opozicija slavila uz Nadu Topčagić (VIDEO) „Jutro je“: Turska opozicija slavila uz Nadu Topčagić (VIDEO)
Pjesma o djevojčici Veli - cvijećem dočekala crnogorsku vojsku i zbog toga ubijena (FOTO) Pjesma o djevojčici Veli - cvijećem dočekala crnogorsku vojsku i zbog toga ubijena (FOTO)
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    16h 33m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    18h 52m
    1
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    19h 19m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    21h 59m
    1
  • Pronađeno tijelo majke koja se sa djecom utopila u Bojani
    14h 40m
    0