Звезда у трећем колу квалификација за Лигу шампиона

25.08.2020. 22:03
0
ИЗВОР: srpskainfo

Фудбалери "Црвене звезде" су у 3. колу квалификација за Лигу шампиона. Црвено-бијели су голом Томанеа побиједили Тирану у гостима са 1:0, а гол одлуке постигнут је у 61. минуту.

Није "Звезда" добро отворила утакмицу, а домаћи су имали неколико опасних прилика.

Прва опасност за Звезду догодила се у 19. минуту. Млади Мучи (19) био је расположен за игру, а једну лопту искоса је умало послао иза леђа Борјана. Голман "Звезде" је “полудио” на дефанзивце јер није било блока, а лопта је прозујала поред лијеве стативе његовог гола. 

У 34. минуту Хочалари је пробао да изненади Борјана из слободног ударца. Био је то врло опасан ударац, али је голман "Звезде" успио врховима прстију да скрене фудбал у корнер.

Фудбалери "Црвене звезде" дошли су у вођство у 61. минуту. Томане је погодио главом након корнера и тако потврдио да је прекид највећа предност "Звезде"! Надвисио је дефанзивце Тиране, а Најдовски је само погледом испратио скок ривала.

Осам минута касније поново је запријетила "Тирана". Мало је фалило да домаћин шокира "Звезду" након неспоразума Панкова и Милуновића. Два штопера су лоше комуницирала и изгубила лопту, а онда се ка голу сјурио интернационалац из Гане, Кобина. Велику је срећу имала "Звезда" у овој ситуацији јер је домаћи фудбалер шутирао високо изнад пречке.

До краја утакмице "Звезда" је контролисала игру, спорадично Тирана покушавала да угрози гол тима из Београда али се резултат није мијењао. Најопасније је је било у последњ секундама меча када су домаћи два пута покушали али је Борјан био сигуран и сачувао гол "Звезде".

Коментари 0
Повезане вијести
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Александар Катаи "прескочио" легендарног Рајка Митића Александар Катаи "прескочио" легендарног Рајка Митића
Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    8h 36m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    20h 36m
    7
  • Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
    22h 10m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    6h 5m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    5h 23m
    0