Биатлонци из Источног Сарајева на свјетском првенству у Ленцерхајду

28.01.2020. 14:15
0
ИЗВОР: sportdc.net

Биатлонци репрезентација БиХ коју чине такмичари са простора града Источног Сарајева налази се у швајцарском Ленцерхајду гдје учествују на јуниорском првенству свијета.

Првог дана такмичења наступили су млађи такмичари. Алекса Вуковић је на дистанци од 12.5 километара освојио 76. мјесто са заостатком од 10:16.5 минута за побједником Мартином Невландом из Норвешке. Вуковић је на четири гађања промашио пет мета.

Код дјевојака је наступила Сара Плакаловић и она је заузела 95. мјесто уз јако лоше гађање. Промашила је чак 13 мета, те јој је то на крају донијело заостатак од 15:11.6 минута за побједницом Леом Мејер из Швајцарске.

Другог дана такмичења наступили су јуниори на 15 километара. Милош Чолић је заузео 73.мјесто са остатком од седам и по минута за побједником, Максом Баршевицом из Њемачке. Марко Станојевић је одустао између трећег и четвртог гађања. Код дјевојака, Анастасија Војиновић је заузела 81. мјесто са заостатком од 20:38.3 минута за побједницом, Анастасијом Калиулином. И Војиновићева је јако лоше гађала, те је и она промашила 13 мета.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ? Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ?
Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    1h 40m
    9
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    21h 49m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    22h 54m
    4
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    24m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    16h 37m
    0