Biatlonci iz Istočnog Sarajeva na svjetskom prvenstvu u Lencerhajdu

28.01.2020. 14:15
0
IZVOR: sportdc.net

Biatlonci reprezentacija BiH koju čine takmičari sa prostora grada Istočnog Sarajeva nalazi se u švajcarskom Lencerhajdu gdje učestvuju na juniorskom prvenstvu svijeta.

Prvog dana takmičenja nastupili su mlađi takmičari. Aleksa Vuković je na distanci od 12.5 kilometara osvojio 76. mjesto sa zaostatkom od 10:16.5 minuta za pobjednikom Martinom Nevlandom iz Norveške. Vuković je na četiri gađanja promašio pet meta.

Kod djevojaka je nastupila Sara Plakalović i ona je zauzela 95. mjesto uz jako loše gađanje. Promašila je čak 13 meta, te joj je to na kraju donijelo zaostatak od 15:11.6 minuta za pobjednicom Leom Mejer iz Švajcarske.

Drugog dana takmičenja nastupili su juniori na 15 kilometara. Miloš Čolić je zauzeo 73.mjesto sa ostatkom od sedam i po minuta za pobjednikom, Maksom Barševicom iz Njemačke. Marko Stanojević je odustao između trećeg i četvrtog gađanja. Kod djevojaka, Anastasija Vojinović je zauzela 81. mjesto sa zaostatkom od 20:38.3 minuta za pobjednicom, Anastasijom Kaliulinom. I Vojinovićeva je jako loše gađala, te je i ona promašila 13 meta.

Komentari 0
Povezane vijesti
Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu
Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    19h 13m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    20h 46m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    17h 12m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    19h 25m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    9h 54m
    3