Биљана Чекић награђена плакетом Града младима

22.04.2021. 11:36
0
ИЗВОР: Srpska.info

Младу глумицу Биљану Чекић која је данас поводом Дана града посјетила Бањалуку, угостио је градоначелник Драшко Станивуковић.

Овај свечани дан почео ја уз пријем Биљане Чекић која се прославила главном улогом у филму “Дара из Јасеновца”. Млада глумица је овом приликом награђена плакетом Града младима.

– Данас ћемо имати пуно гостију, а наша млада глумица је једна од најважнијих са којом почињемо нас дан града. Драго ми је да су наши млади промјена у друству и данас ће млади бити награђени. Бањалука се одувијек бити град који се бори за слободу и на данашњи дан се обиљежава и пробој логораша из Јасеновца. Наша Биља је у филму о Јасеновцу одигтала највећу и најзначајнију улогу и требамо је наградити. Ова награда за све глумце и све младе људе и захвалност за њихов допринос. Честитамо Биљани, најпознатијој младој  глуници која це имати и даље велика остварења и Град је жели подржати у томе – рекао је градоначелник.

И глумица Биљана Чекић изразила је захвалност и понос због ове значајне награде.

– Драго ми је што сам дошла овдје баш на овај дан и захвална сам градоначелнику на свему. Награда ми значи много и драго ми је да смо снимили филм којим је приказана истина јер многи млади нису знали за Јасеновац – поручила је млада глумица.

Коментари 0
Повезане вијести
Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих
Виктор Нишић награђен за рад на тему „Сви наши преци“ Виктор Нишић награђен за рад на тему „Сви наши преци“
Весни Капор награда за роман "Маша и медведи" Весни Капор награда за роман "Маша и медведи"
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    16h 23m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    17h 7m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    21h 12m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    21h 16m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    6h 43m
    0