Бјегунац Ивица Мишковић лоциран у Хрватској

20.11.2023. 17:24
0
ИЗВОР: srna.rs

Министарство унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске у сарадњи са хрватским колегама лоцирало је у Хрватској Ивицу Мишковића из Какња, који је побјегао из Основног суда у Бањалуци 7. новембра, након што му је изречена четворогодишња казна затвора за тешко злостављање дјевојчице, речено је Срни у МУП-у.

Из ресорног министарства су истакли да су о лоцирању Мишковића обавијештене надлежне институције у Српској, које ће даље предузимати мјере у складу са међународним споразумима, јер је ријеч о лицу које је хрватски држављанин.

Из МУП-а су подсјетили да су активно радили на лоцирању Мишковића од самог његовог бјекства.

Након изрицања пресуде за кривично дјело обљуба Мишковић је побјегао у уторак 7. новембра, у 14.30 часова из зграде Основног суда Бањалука.

Он је спроведен у собу за задржавање и док је чекао отправак рјешења о пресуди насилно је отворио прозор и побјегао.

Основни суд у Бањалуци расписао је и потјерницу за њим.

Из бањалучког Основног суда саопштено је раније да је јавно објављена пресуда оптуженом И.М. за четири кривична дјела обљуба са дјететом млађим од 15 година и за свако појединачно утврђена казна затвора по 14 мјесеци, те је осуђен на јединствену казну затвора од четири године.

Коментари 0
Повезане вијести
Гранична полиција БиХ тврди да осуђеног педофила штите два закона Гранична полиција БиХ тврди да осуђеног педофила штите два закона
Умјесто да је у затвору због педофилије, Ивица Мишковић јавно прича како је побјегао из Бањалуке (ВИДЕО) Умјесто да је у затвору због педофилије, Ивица Мишковић јавно прича како је побјегао из Ба...
Лоциран затворски бјегунац из Кине Лоциран затворски бјегунац из Кине
Најчитаније
 • Возач камиона из БиХ нестао у Словенији, породица моли за помоћ
  13h 33m
  0
 • Пронађен Бијељинац за којим се трагало у Словенији
  4h 47m
  0
 • Јолић: Извршене припреме за зимско одржавање саобраћајница
  12h 52m
  1
 • Поднесено око 6.000 захтјева за јединствен мјесечни борачки додатак
  4h 12m
  1
 • Укључимо се у акцију „Један слаткиш, једно дијете“
  13h 39m
  0