Божовић: Сарајево наставља са притисцима, истрајати на истини

13.07.2023. 18:15
1
ИЗВОР: srna.rs

Начелник Источне Илиџе Маринко Божовић рекао је Срни да Сарајево наставља са притисцима какви су Бошњацима били својствени деведесетих година прошлог вијека и нагласио да је због тога потребно да темељи српске националне политике буду чврсти, а Источно Сарајево коначно признато као град херој.

- Истрајаћемо на истини! - поручио је Божовић.

Он је истакао да је то потребно да би се стало на пут медијској хајци Сарајева и агресији федералних медија којима смета све што има предзнак српско.

Божовић је навео да су се ових дана на удару нашли табла о броју исељених Срба из Сарајева и студенткиње Факултета за криминалистику, криминологију и безбједносне студије из Сарајева.

- Питање је само шта ће бити сљедеће, јер нема сумње да ће бити - истакао је Божовић.

Према налогу Министарства комуналне привреде, инфраструктуре, просторног уређења, грађења и заштите околине Кантона Сарајево, јутрос је уклоњена табла коју је 30. јуна на улазу у Источно Сарајево поставио градоначелник Љубиша Ћосић, а на којој је наведено да је то град 157.000 Срба који више не живе у Сарајеву. Наводно је установљено да се табла налази на подручју ФБиХ.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Krle 13.07.2023. 18:46
    Bilo bi poželjno destimulisati kupce iz Federacije da kupuju jeftino stanove u Istočnom Sarajevu. Za početak iznivelisati cijene kvadrata u Istočnom Sarajevu sa cijenom u šeher Sarajevu. Ovako kad su duplo niže cijene novoizgrađenih stanova, Bošnjaci ih kupuju naveliko i tako nezaustavljivo mjenjaju demografsku sliku grada Istočno Sarajevo. Ako se nemože zabraniti da kupuju što se kosi sa slobodnom trgovinom, onda im opaliti duplo veće cijene i tako se mogu zaustaviti. Drugog načina nema. Graditelji bi imali dupli profit ako budu imali mušterije po višoj cijeni, koji neće biti tako masovni, jer malo je onih sa dubljim džepom.
Повезане вијести
Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    7h 42m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    8h 26m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    12h 31m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    12h 35m
    2
  • На аеродрому откривена врећа са змијама у панталонама путника
    22h 46m
    0