Брачни пар поријеклом из БиХ жртве великих клизишта у Канади

22.11.2021. 21:49
1
ИЗВОР: nezavisne.com

Брачни пар поријеклом из Босне и Херцеговине Мирсад и Анита Хаџић страдали су након што их је затрпало клизиште на повратку у Ванкувер из Оканагану у Британској Колумбији гдје су били на краћем одмору.

Хаџићи су идентификовани као посљедње жртве фаталног одрона који је захватио ауто-пут Дафи Лејк Роад, јужно од Лилоета, града око 250 километара сјевероисточно од Ванкувера.

Спасиоци су извукли четири тијела, док се пети мушкарац води као нестао, наводи СВС.

Пар је поријеклом из БиХ тачније из Козлука у близини Зворника. Иза њих је остала двогодишња кћерка о којој се тренутно брине породица, преносе федерални медији.

Клизиште на ауто-путу Дафи једно је од десетина одрона који су уништили главне путеве у југозападној Британској Колумбији током јаке кише прошлог викенда.

Покренуте су двије кампање прикупљања средстава којима се одаје почаст брачном пару, а новац ће служити као помоћ за бригу о дјетету.

- Анита и Мирсад су били најдивнији родитељи. Били су љубазни, вриједни и вољени од многих - наводе људи који су их познавали.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 23.11.2021. 10:46
    Tuga i žalost, odeš za boljim životom u tudjinu i ......
Повезане вијести
За обнову кућа оштећених у невремену издвојено 544 милиона долара За обнову кућа оштећених у невремену издвојено 544 милиона долара
Поплаве епских размјера: Читави квартови завршили у мору, број мртвих премашио 5.000 Поплаве епских размјера: Читави квартови завршили у мору, број мртвих премашио 5.000
Српским туристима бујица однијела аутомобиле у море Српским туристима бујица однијела аутомобиле у море
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    18h 37m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    16h 12m
    6
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    2h 11m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    21h 20m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    38m
    0