Цивилној заштити Општине Источни Стари Град уручен трактор велике вриједности

16.12.2022. 12:53
0
ИЗВОР: katera.news

Цивилној заштити Општине Источни Стари Град уручен је трактор за потребе вршења послова и пружања помоћи становништву у вриједности од 170.000 КМ.

Tрактор је донација ове општине, а како су навели, Цивилна заштита се годинама уназад сусретала са великим бројем проблема приликом вршења послова из своје надлежности.

- Узимајући у обзир географску позицију општине Источни Стари Град, рурални карактер и приступачност терена, исказане су потребе за набавку трактора како би, нарочито у зимским условима, било лакше приступити становништву или прижити помоћ у варедним околностима, какве су честе нарочито у зимској сезони, али и у ситуацијама какве су биле у току пандемије корона вируса - рекли су из ове општине.

Општина Источни Стари Град на челу са начелником Гашановићем, увијек је узимала у обзир специфичности ове општине и потребе свих својих становника, па тако и овај пут.

Током римопредаје је истакнуто да ће ова донација бити од велике помоћи.

Коментари 0
Повезане вијести
Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    9h 46m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    18h 38m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    12h 29m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    16h 14m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    7h 21m
    4