Цивилној заштити Општине Источни Стари Град уручен трактор велике вриједности

16.12.2022. 12:53
0
ИЗВОР: katera.news

Цивилној заштити Општине Источни Стари Град уручен је трактор за потребе вршења послова и пружања помоћи становништву у вриједности од 170.000 КМ.

Tрактор је донација ове општине, а како су навели, Цивилна заштита се годинама уназад сусретала са великим бројем проблема приликом вршења послова из своје надлежности.

- Узимајући у обзир географску позицију општине Источни Стари Град, рурални карактер и приступачност терена, исказане су потребе за набавку трактора како би, нарочито у зимским условима, било лакше приступити становништву или прижити помоћ у варедним околностима, какве су честе нарочито у зимској сезони, али и у ситуацијама какве су биле у току пандемије корона вируса - рекли су из ове општине.

Општина Источни Стари Град на челу са начелником Гашановићем, увијек је узимала у обзир специфичности ове општине и потребе свих својих становника, па тако и овај пут.

Током римопредаје је истакнуто да ће ова донација бити од велике помоћи.

Коментари 0
Повезане вијести
Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Најчитаније
 • Мајевичко ратиште 1992-1995. године
  1h 1m
  0
 • Мајка избола кћерку кад су дошли социјални радници
  21h 3m
  0
 • На Нишићима обиљежено 150 година постојања храма Светих апостола Петра и Павла (ФОТО)
  15h 18m
  3
 • Обиљежене 82 године од страдања више од 6.000 Срба Сарајевско-романијске регије
  20h 33m
  4
 • Дјечак (10) погођен из ваздушне пушке у парку
  14h 15m
  0