Civilnoj zaštiti Opštine Istočni Stari Grad uručen traktor velike vrijednosti

16.12.2022. 12:53
0
IZVOR: katera.news

Civilnoj zaštiti Opštine Istočni Stari Grad uručen je traktor za potrebe vršenja poslova i pružanja pomoći stanovništvu u vrijednosti od 170.000 KM.

Traktor je donacija ove opštine, a kako su naveli, Civilna zaštita se godinama unazad susretala sa velikim brojem problema prilikom vršenja poslova iz svoje nadležnosti.

- Uzimajući u obzir geografsku poziciju opštine Istočni Stari Grad, ruralni karakter i pristupačnost terena, iskazane su potrebe za nabavku traktora kako bi, naročito u zimskim uslovima, bilo lakše pristupiti stanovništvu ili prižiti pomoć u varednim okolnostima, kakve su česte naročito u zimskoj sezoni, ali i u situacijama kakve su bile u toku pandemije korona virusa - rekli su iz ove opštine.

Opština Istočni Stari Grad na čelu sa načelnikom Gašanovićem, uvijek je uzimala u obzir specifičnosti ove opštine i potrebe svih svojih stanovnika, pa tako i ovaj put.

Tokom rimopredaje je istaknuto da će ova donacija biti od velike pomoći.

Komentari 0
Povezane vijesti
Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    7h 36m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    6h 20m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    22h 33m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    18h 47m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    23h 39m
    0