Ћосић разговарао са представницима Борачке организације Пале

23.09.2021. 16:53
1
ИЗВОР: Катера

Предсједништво Борачке организације општине Пале одржало је данас са градоначелником Источног Сарајева Љубишом Ћосићем радни састанак о актуелној ситуацији у овој борачкој организацији.

Делегацију БО Пале предводила је предсједник Предсједништва БО Пале Јасна Гавриловић Лазаревић.

Из БО Пале кажу за Катеру да су захвални Ћосићу што је издвојио вријеме за њих, како би разговарали о темама које су битне за борачку организацију и популацију у Палама.

- За нас је у овом моменту битно да Град Источно Сарајево наставља са подршком борачким категоријама из Пала кроз једнократне помоћи. Договорили смо да од Града добијемо спискове свих досадашњих корисника помоћи, како би уредили наше евиденције, и како би умањили могућност да помоћ добијају иста лица. Радује нас сазнање да садашња градска управа има у плану повећање износа у буџету за издвајања намијењена демобилисаним борцима, и припадницима борачких категорија из шест градских општина - рекли су из БО Пале за наш портал.

Такође, договорили смо да БО Пале достаљава иницијативе према Граду које могу унаприједити рад Борачке организације, или поправљати статус борачких категорија.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Ja 23.09.2021. 19:39
    Da ustanu upokojeni borci pa da vide kako ih brukate...
    Po 20 KM dobili??
Повезане вијести
Ћосић: Букет цвијећа Карићевој као знак уважавања и жеље за добрим односом два града Ћосић: Букет цвијећа Карићевој као знак уважавања и жеље за добрим односом два града
Торта за градоначелницу Сарајева Торта за градоначелницу Сарајева
Новогодишњи пријем за представнике политичког и јавног живота Источног Сарајева (ФОТО) Новогодишњи пријем за представнике политичког и јавног живота Источног Сарајева (ФОТО)
Најчитаније
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    23h 25m
    0
  • Заплијењено 250 килограма кокаина
    19h 57m
    0
  • Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
    21h 50m
    0
  • Полицајац годинама просјацима узимао новац
    20h 35m
    1
  • Нерадни дан у Српској
    9h 20m
    0