Ćosić razgovarao sa predstavnicima Boračke organizacije Pale

23.09.2021. 16:53
1
IZVOR: Katera

Predsjedništvo Boračke organizacije opštine Pale održalo je danas sa gradonačelnikom Istočnog Sarajeva Ljubišom Ćosićem radni sastanak o aktuelnoj situaciji u ovoj boračkoj organizaciji.

Delegaciju BO Pale predvodila je predsjednik Predsjedništva BO Pale Jasna Gavrilović Lazarević.

Iz BO Pale kažu za Kateru da su zahvalni Ćosiću što je izdvojio vrijeme za njih, kako bi razgovarali o temama koje su bitne za boračku organizaciju i populaciju u Palama.

- Za nas je u ovom momentu bitno da Grad Istočno Sarajevo nastavlja sa podrškom boračkim kategorijama iz Pala kroz jednokratne pomoći. Dogovorili smo da od Grada dobijemo spiskove svih dosadašnjih korisnika pomoći, kako bi uredili naše evidencije, i kako bi umanjili mogućnost da pomoć dobijaju ista lica. Raduje nas saznanje da sadašnja gradska uprava ima u planu povećanje iznosa u budžetu za izdvajanja namijenjena demobilisanim borcima, i pripadnicima boračkih kategorija iz šest gradskih opština - rekli su iz BO Pale za naš portal.

Takođe, dogovorili smo da BO Pale dostaljava inicijative prema Gradu koje mogu unaprijediti rad Boračke organizacije, ili popravljati status boračkih kategorija.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Ja 23.09.2021. 19:39
    Da ustanu upokojeni borci pa da vide kako ih brukate...
    Po 20 KM dobili??
Povezane vijesti
Ćosić: Buket cvijeća Karićevoj kao znak uvažavanja i želje za dobrim odnosom dva grada Ćosić: Buket cvijeća Karićevoj kao znak uvažavanja i želje za dobrim odnosom dva grada
Torta za gradonačelnicu Sarajeva Torta za gradonačelnicu Sarajeva
Novogodišnji prijem za predstavnike političkog i javnog života Istočnog Sarajeva (FOTO) Novogodišnji prijem za predstavnike političkog i javnog života Istočnog Sarajeva (FOTO)
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    9m
    4
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    14m
    1
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    13h 36m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    23h 54m
    0
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    1h 6m
    0