Даме данас и вечерас бесплатно скијају на Јахорини

08.03.2021. 13:39
1
ИЗВОР: Катера

Олимпијски центар "Јахорина" поклонио је поводом Међународног дана жена - 8. марта бесплатне дневне и ноћне ски пасове свим припадницама љепшег пола.

Из ОЦ "Јахорина" кажу да су све стазе одлично припремљене, да снијега има довољно на 46 километара дугим стазама, а систем вјештачког осњежавања је у погону увијек када су за то створеним временски услови.

У оквиру промотивне понуде Олимпијског центра "Јахорина" под називом "Зима је ту да остане" важиће попуст од 20 одсто на све ски карте, које се искористе у периоду од 11. до 14. марта 2021. године.

Из ОЦ "Јахорина" позивају све суграђане и посјетиоце планине у току сезоне да се придржавају прописаних мјера у вези са пандемијом вируса корона, држе дистанцу и носе заштитне маске, бандане или маске за скијање.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 08.03.2021. 16:33
    Bravo za OC. A pitam roditelje i djecu da li su kupili poklon za cistacicu ili kuvaricu u školi ili vrticu,jer i to su žene koje brinu o vašoj djeci.
Повезане вијести
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    2h 26m
    9
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    22h 35m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    23h 40m
    4
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 10m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    17h 23m
    0