Dame danas i večeras besplatno skijaju na Jahorini

08.03.2021. 13:39
1
IZVOR: Katera

Olimpijski centar "Jahorina" poklonio je povodom Međunarodnog dana žena - 8. marta besplatne dnevne i noćne ski pasove svim pripadnicama ljepšeg pola.

Iz OC "Jahorina" kažu da su sve staze odlično pripremljene, da snijega ima dovoljno na 46 kilometara dugim stazama, a sistem vještačkog osnježavanja je u pogonu uvijek kada su za to stvorenim vremenski uslovi.

U okviru promotivne ponude Olimpijskog centra "Jahorina" pod nazivom "Zima je tu da ostane" važiće popust od 20 odsto na sve ski karte, koje se iskoriste u periodu od 11. do 14. marta 2021. godine.

Iz OC "Jahorina" pozivaju sve sugrađane i posjetioce planine u toku sezone da se pridržavaju propisanih mjera u vezi sa pandemijom virusa korona, drže distancu i nose zaštitne maske, bandane ili maske za skijanje.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 08.03.2021. 16:33
    Bravo za OC. A pitam roditelje i djecu da li su kupili poklon za cistacicu ili kuvaricu u školi ili vrticu,jer i to su žene koje brinu o vašoj djeci.
Povezane vijesti
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Izložbom ikona počele "Majske duhovne svečanosti" u Palama Izložbom ikona počele "Majske duhovne svečanosti" u Palama
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    21h 53m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    23h 26m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    19h 52m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    22h 5m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    12h 34m
    4