Данас почиње са радом хотел "Бистрица" на Јахорини

20.11.2020. 08:54
0
ИЗВОР: СРНА

Хотел "Бистрица" на Јахорини од данас почиње са радом под управом Здравствено-туристичког центра "Бања Врућица" из Теслића, најавио је извршни директор за операције, маркетинг и продају Александар Радошевић.

Радошевић је рекао новинарима да ће гости осјетити значајно побољшање у услугама које ће пружити хотел "Бистрица", с обзиром на то да ће се примјењивати успјешан модел управљања који се већ годинама упражњава у "Бањи Врућици", за коју каже да је лидер здравственог, конгресног, спортско-рекреативног и велнес-туризма на овим просторима.

- Искористили смо претходни период да `Бистрицу` средимо и припремимо за зимску сезону - изјавио је Радошевић и указао на новитете по питању аранжмана.

Он најављује да су, осим редовних програма на бази ноћења са доручком и полупансиона, припремљене и специјалне понуде на бази полупансиона у трајању од два, три, четири или седам дана, уз велнес-услуге и специјална изненађења за скијаше, односно родитеље са малом дјецом.

Радошевић је навео да се туристички ваучери могу искоритити и у хотелу "Бистрици".

Кувар хотела "Бистрица" Желимир Дакић каже да је, осим традиционалних јела са ових подручја, гастро-понуда обогаћена разним специјалитетима који су прилагођени гостима.

Из Здравствено-туристичког центра "Бања Врућица" саопштено је, након куповине хотела "Бистрица", да је дугорочни циљ проширење асортимана туристичких услуга и додатно позиционирање овог центра као једног од водећих туристичких брендова, не само у Републици Српској и БиХ, већ и и у региону.

"Бања Врућица" је једно од водећих привредних друштава из области туризма, а нарочито у области здравственог туризма. Прошле године остварила је 240.000 ноћења, а тренутно запошљава 380 радника.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    20h 52m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    18h 27m
    7
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    23h 35m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    4h 26m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    2h 53m
    0