Danas počinje sa radom hotel "Bistrica" na Jahorini

20.11.2020. 08:54
0
IZVOR: SRNA

Hotel "Bistrica" na Jahorini od danas počinje sa radom pod upravom Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" iz Teslića, najavio je izvršni direktor za operacije, marketing i prodaju Aleksandar Radošević.

Radošević je rekao novinarima da će gosti osjetiti značajno poboljšanje u uslugama koje će pružiti hotel "Bistrica", s obzirom na to da će se primjenjivati uspješan model upravljanja koji se već godinama upražnjava u "Banji Vrućici", za koju kaže da je lider zdravstvenog, kongresnog, sportsko-rekreativnog i velnes-turizma na ovim prostorima.

- Iskoristili smo prethodni period da `Bistricu` sredimo i pripremimo za zimsku sezonu - izjavio je Radošević i ukazao na novitete po pitanju aranžmana.

On najavljuje da su, osim redovnih programa na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona, pripremljene i specijalne ponude na bazi polupansiona u trajanju od dva, tri, četiri ili sedam dana, uz velnes-usluge i specijalna iznenađenja za skijaše, odnosno roditelje sa malom djecom.

Radošević je naveo da se turistički vaučeri mogu iskorititi i u hotelu "Bistrici".

Kuvar hotela "Bistrica" Želimir Dakić kaže da je, osim tradicionalnih jela sa ovih područja, gastro-ponuda obogaćena raznim specijalitetima koji su prilagođeni gostima.

Iz Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" saopšteno je, nakon kupovine hotela "Bistrica", da je dugoročni cilj proširenje asortimana turističkih usluga i dodatno pozicioniranje ovog centra kao jednog od vodećih turističkih brendova, ne samo u Republici Srpskoj i BiH, već i i u regionu.

"Banja Vrućica" je jedno od vodećih privrednih društava iz oblasti turizma, a naročito u oblasti zdravstvenog turizma. Prošle godine ostvarila je 240.000 noćenja, a trenutno zapošljava 380 radnika.

Komentari 0
Povezane vijesti
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO) Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO)
Najčitanije
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    17h 10m
    0
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    6h 23m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    5h 54m
    1
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    6h 17m
    0
  • Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
    21h 14m
    0