Дани отворених врата у Матичној библиотеци Источно Сарајево

07.10.2022. 13:58
0
ИЗВОР: katera.news

Поводом Дана библиотекара Републике Српске, који се обиљежава 9. октобра, Матична библиотека Источно Сарајево организује Дане отворених врата како би се јавност и на овај начин упознала са значајем библиотека у процесу цјеложивотног образовања.

Током Дана отворених врата, који ће се одржати од 10. до 14.  октобра организован је цјелодневни рад са корисницима и упис по промотивној цијени од 5 КМ, а за пензионере упис ће бити бесплатан.

- На тај начин желимо приближити своје службе и услуге, упознати јавност са активностима библиотеке, те њеном улогом у културном и научном животу града Источно Сарајево. Током Дана отворених врата Матичну библиотеку ће посјетити ученици средњих школа из Источног Ново Сарајева и Источне Илиџе - саопштено је из ове библиотеке.

Како су навели, позивају грађане да посјете Матичну библиотеку током Дана отворених врата и на тај начин укажете на значај библиотеке за образовање и културу у нашем граду.

- Слободни сте да то урадите било кад у току наредне седмице, а посјету можете договорити мејлом или телефоном - додали су у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића
Промоција књиге Мирка Шошића „Живот у рату (доктори у рату)“ у Источном Новом Сарајеву Промоција књиге Мирка Шошића „Живот у рату (доктори у рату)“ у Источном Новом Сарајеву
Књижевно вече Драгана Вилића у Источном Новом Сарајеву Књижевно вече Драгана Вилића у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    21h 47m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    21h 54m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    18h 36m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    13h 14m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    13h 46m
    0