Dani otvorenih vrata u Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo

07.10.2022. 13:58
0
IZVOR: katera.news

Povodom Dana bibliotekara Republike Srpske, koji se obilježava 9. oktobra, Matična biblioteka Istočno Sarajevo organizuje Dane otvorenih vrata kako bi se javnost i na ovaj način upoznala sa značajem biblioteka u procesu cjeloživotnog obrazovanja.

Tokom Dana otvorenih vrata, koji će se održati od 10. do 14.  oktobra organizovan je cjelodnevni rad sa korisnicima i upis po promotivnoj cijeni od 5 KM, a za penzionere upis će biti besplatan.

- Na taj način želimo približiti svoje službe i usluge, upoznati javnost sa aktivnostima biblioteke, te njenom ulogom u kulturnom i naučnom životu grada Istočno Sarajevo. Tokom Dana otvorenih vrata Matičnu biblioteku će posjetiti učenici srednjih škola iz Istočnog Novo Sarajeva i Istočne Ilidže - saopšteno je iz ove biblioteke.

Kako su naveli, pozivaju građane da posjete Matičnu biblioteku tokom Dana otvorenih vrata i na taj način ukažete na značaj biblioteke za obrazovanje i kulturu u našem gradu.

- Slobodni ste da to uradite bilo kad u toku naredne sedmice, a posjetu možete dogovoriti mejlom ili telefonom - dodali su u saopštenju.

Komentari 0
Povezane vijesti
U četvrtak promocija knjige „...i druge priče“ Saše Kneževića U četvrtak promocija knjige „...i druge priče“ Saše Kneževića
Promocija knjige Mirka Šošića „Život u ratu (doktori u ratu)“ u Istočnom Novom Sarajevu Promocija knjige Mirka Šošića „Život u ratu (doktori u ratu)“ u Istočnom Novom Sarajevu
Književno veče Dragana Vilića u Istočnom Novom Sarajevu Književno veče Dragana Vilića u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
  • To nisu bili ljudi, već zvijeri: Stradanje braće Petra i Pavla
    10h 16m
    6
  • U Istočnom Novom Sarajevu isplaćena plata od 246.506 KM
    7h 43m
    7
  • Čuveni plastični hirurg dr Dražan Erić gostuje i izvodi komplikovan hirurški zahvat u UKC Banjaluka (VIDEO)
    12h 7m
    3
  • Na današnji dan umro veliki Borislav Pekić: Srpski pisac koji je svoj život posvetio borbi za slobodu
    10h 56m
    0
  • Srpska nevjesta iz Holivuda
    11h 18m
    0