Детаљи несреће на Златибору: Дјечак се утопио на базену

02.10.2024. 19:51
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Обдукциони налаз тијела шестогодишњег дјечака В.И. из Београда, чије је тијело нађено синоћ око 21 сат у базену хотела “Апартмани Конак” на Златибору, показала је да је смрт наступила усљед утопљења.

Полиција и тужиоци су синоћ одмах изашли на лице мјеста и након завршеног увиђаја ухапшен је и одређено му задржавање од 48 сати З.А. (65) из Ужица, из фирме која је имала уговор са хотелом око одржавања базена.

- У предистражном поступку се сумња да је дете било у базену. У дну базена је била цев која служи за одвод и претпоставља се да је дошло до вакума које је дете повукло и које није могло да се извуче. Дете је било у дечијем базени и воде је било око 15 цм дубине.  Чињеница је да преко цеви није била решетка, која је требала ту да стоји - сазнаје Курир од извора блиског истрази.

Он је рекао да је позван вјештак који ће утврдити праве чињенице у овом случају. Према ријечима извора Курира блиског истрази, дјечак је био сам у базену, а на крају тог дијела базена је била његова бака. У другом дијелу за одрасле, који је одвојен, била су и два мушкарца.

- Они нису могли видети шта се дешава у дечијем базену. Али, када су чули жену, одмах су притрчали и извадили дете из базена. Одмах је дошла и хитна помоћ, али детету није било спаса - каже извор. Незванично сазнајеу да је на саслушању био и директор хотела.

Коментари 0
Повезане вијести
Доктори упозоравају: Дијете се може утопити у базену за мање од 30 секунди Доктори упозоравају: Дијете се може утопити у базену за мање од 30 секунди
Утопило се дијете у хотелском базену на Златибору Утопило се дијете у хотелском базену на Златибору
Војно возило које је смрскало "форд" теже и од аутобуса Војно возило које је смрскало "форд" теже и од аутобуса
Најчитаније
  • Тежак судар ђачког аутобуса и аутомобила
    14h 14m
    0
  • Ученик (13) претучен у основној школи: "Сина ми је песницама ударао отац његовог вршњака"
    4h 58m
    1
  • У Источној Илиџи прва нерадна недјеља биће 6. октобра
    12h 34m
    2
  • Кроз гусле струјао и бол и надање цијелог народа: 257 година од рођења Филипа Вишњића
    14h 5m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    5h 30m
    0